Horoskop: Za tri znamenja je februar mesec sreče

Ste med njimi?

Za mnoge bo februar izredno naporen mesec, saj je to čas sprememb in različnih zvezdnih premikov. Na splošno februar velja za mesec astroloških premikov, ki praviloma povzročajo manjše ali večje težave v vsakodnevnem življenju. Trem horoskopskim znamenjem bodo nevšečnosti prihranjene, obsijana bodo z zimskim soncem.

Dvojčka

Potem ko se je leto za vas dvojčke začelo nekoliko zapleteno, se boste v februarju počutili mnogo boljše. Prišel je čas, da začnete uživati v trenutkih sreče! Februar je za vse dvojčke čas zasluženega počitka – sedaj lahko naberete moči in lepe trenutke ter jih shranite za preostanek leta. Torej, pojdite ven, potujte, poizkusite nekaj novega…

via GIPHY

Tehtnica

Od kod vam kar naenkrat tako močna karizma in fenomenalno pozitivno sevanje? V februarju boste v središču pozornosti in vsi vas bodo občudovali. To je vsekakor vaše področje – ne bo vam preostalo drugega, kot da uživate v trenutku.

Ribi

Medtem ko se ostali mučijo, se boste vse ribice februarja lahko brez skrbi zleknile v naslanjač in napolnile baterije. Čudile se boste drugim, ker jim ne bo šlo tako dobro kot vam. Občutek sreče si lahko dodatno poglobite z jogo ali z meditacijo.

via GIPHY

Foto: Pinterest, Shutterstock