Horoskop: Trem znakom se letos obetajo poročni zvonovi

Bo letos konec vašega nezakonskega življenja?

V kolikor ste se našli na spodnjem seznamu, ste svojo poroko po vsej verjetnosti do potankosti načrtovali že kot majhna deklica. Veste tudi kako bo vašim otrokom ime, kakšna bo torta, moža pa ste si izbrale po natančno določenih kriterijih…

via GIPHY

Oven

Ženske rojene v znamenju ovna so poznane po svoji zapeljivosti, moški pa se jim le s težka uprejo. Moški, ki si ga izberejo, se počutijo kot feniks iz pepela – močnejši, srečnejši in bolj odgovorni. Ženske rojene v znamenju ovna so odlične, a hkrati stroge matere, ki vzgojijo zmagovalce.

Lev

Ženske rojene v znamenju leva so hkrati bojevnice in nežne dušice. Ne reče se zaman, da se borijo kot levinje. Rade imajo nesebične in pristne moške, ki morajo biti tako energični kot so same. Do otrok so zelo zaščitniške in verjemite nam, da se ne želite vmešavati v njihove vzgojne metode. Že en kanček dvoma, bo na vas zgrnil vesoljno jezo.

Rak

Ženske rojene znamenju raka svojega moškega naravnost obožujejo in bi zanj naredile vse. One so sinonim za brezpogojno ljubezen – do zvezd in nazaj. Čeprav občasno dramatizirajo in so naporne, je z njimi vredno potrpeti, saj se za vse zelo potrudijo. Njihova življenjska misija je ustvariti brezskrbno okolje za svojo družino, ki je zanje vselej na prvem mestu. Poleg tega so odlične gospodinje, v njihovem domu se vsi počutijo domače in zaželeno.

Foto: Pinterest