Horoskop: Ti trije znaki so v zakonu prava nočna mora

Moški so lahko zelo nestrpni.

Z nekaterimi moškimi je izjemno težko živeti, še posebej če so po horoskopu rak, škorpijon ali strelec. Prizanesite jim malo, za velik del so krive zvezde.

Rak

Rake je mogoče umestiti v dve skupini: na tiste, ki obožujejo svoj dom, vendar so naporni, pedantni in kritični ter na tiste, ki so pasivni, leni in nezainteresirani. Najpogosteje se poročajo iz koristi, dediščine ali zaradi položaja, ki ga lahko dobijo. Čeprav raki ljubijo svojo ženo in otroke, bodo vedno našli nekaj, kar jih bo motilo. Praviloma so zvesti – seveda to velja le, če so njihove želje doma izpolnjene.

via GIPHY

Škorpijon

Edini način za harmonični zakon s škorpijonom je, da slepo sledite vsem njegovim zamislim. Škorpijoni ne marajo dominantnih žensk, so staromodni in radi pokažejo kdo je moški v hiši. Zaradi tega so pogosto nasilni. Kljub temu obožujejo svojo ženo in otroke, v službi so uspešni, kar jim omogoča, da dobro skrbijo za svojo družino. Čeprav so njihova čustva do svoje družine resnično plemenita in globoka, jih navzven ne bodo pokazali. Uspešen zakon bosta imela le, če boste zadovoljile vse njegove želje v postelji in izven nje.

Strelec

Strelec ob sebi potrebuje pametno in taktično žensko, saj opazi vse napake, nepopolnosti in pomanjkljivosti. Zelo ga zanima ves svet okoli njega, zaradi česar je včasih le stežka vezan na zakon in dom. S strelcem ni težko živeti, vendar bo morala njegova žena zaradi nestrpnosti do česarkoli in strogih pravil razširiti svoja obzorja, če mu bo želela biti enakopravna.

via GIPHY

Foto: Pinterest