Horoskop: Ta tri znamenja so najboljša med rjuhami

Odkrivamo najboljše ljubimce zodiaka!

Seks je lahko, odvisno od partnerja, skoraj OK, povprečen ali pa fenomenalen. Zakaj je temu tako? Astrologi bodo v hipu odgovorili – vse je zapisano v zvezdah. Trem znamenjem je bil, kot kaže, podarjen poseben talent…

Vodnar

Pri seksu z vodnarji pričakujte ogenj in strast. Z vodnarjem romanca nikoli ne bo le povprečna. Vodnar je dominanten, rad eksperimentira in preizkuša nove položaje, seksualne igračke in nova mesta za seks. Če iščete avanturo, ste pri vodnarju na pravem naslovu.

via GIPHY

Oven

Ovni slovijo po svoji skrivnostnosti in temperamentu. Seks z ovnom boste težko hitro pozabili. Z njim je še klasični položaj neverjetno razburljiv, poljubi pa nepozabni. Žal so ovni zvesti le romanci za eno noč, saj so zelo nestrpni, se pretvarjajo in so egoistični. Ali ga boste ponovno videli, vedo le zvezde.

via GIPHY

Škorpijon

Zapeljivi škorpijoni bodo med seksom dali vse od sebe: različni položaji so le ena od metod, ki nakazujejo, da so za spremembe. Škorpijoni obožujejo igranje vlog, prav tako lahko pričakujete, da bodo v posteljo prinesli kakšno igračko. So pa tudi zelo občutljivi, zato bodo naredili vse, da vas zadovoljijo. Enostavno povedano – so noro strastni ljubimci.

via GIPHY

Foto: Pinterest