Horoskop: Ste med petimi največjimi zapeljivkami?

Poudarjene obrazne poteze, lepe noge in polne ustnice - atributi, ki moške pustijo brez besed.

Lepota, seksapil in magnetna privlačnost – te dame so z njimi prispele na svet. Horoskop namreč pravi, da so največje zapeljivke in lepotice prav one.

via GIPHY

Oven

Ženske rojene v znamenju Ovna imajo športno postavo in poudarjene obrazne poteze, zato jih je zelo težko pozabiti. Njihov videz je usklajen z močno in energično osebnostjo, ki sta značilni zanje, s svilnato kožo pa poskrbijo, da jih nihče ne bo pozabil.

Lev

Z graciozno in športno postavo vas bodo Levinje v trenutku kupile. Rade so urejene in se oblačijo moderno. Levinjam lahko pripišemo mnoge talente, med njimi pa so naravna, pristna, čudovita lepota in šarm tisti, zaradi katerih jih moški obožujejo.

via GIPHY

Škorpijon

Škorpijonke so suhe, ampak močne postave. Imajo dobre noge, široka ramena, obraz s čutnimi ustnicami in prodornimi očmi. Najpogosteje imajo rjave in goste lase. Imajo izredno dober okus zato so vedno urejene. Njihova lepota je vedno nadpovprečna. Poleg moških jih obožujejo tudi otroci. Tisti, ki ga vzljubi škorpijonka, je pravi srečnež.

Strelec

Ženske rojene v znamenju Strelca so najlepše v celotnem horoskopu. So povprečne višine, športne postave, pogosto imajo lep podolgovat obraz, visoko čelo in svetle oči. Rade se oblačijo športno in preprosto, ne bodo pa razočarale, ko se od njih pričakuje, da zasijejo v polnem sijaju. Z originalnim videzom vam bodo vsekakor ukradle pozornost. V množici lepih deklet, boste njo sigurno opazili najprej.

via GIPHY

Vodnar

Strup je v majhnih stekleničkah. Vodnarke so običajno srednje ali nizke rasti. Imajo prelep zaobljen obraz in svetlo polt. Praviloma imajo majhne roke in stopala in lepo oblikovane noge. Imajo nežne oči, pogled pa bister in iskren. Njihove ustnice so mehke in velike. Na oblačila ne dajo veliko, ker vedo, da obleka ne bo odločala pri osvajanju simpatije. Pogosto so obdarjene z naravnimi ženskimi atributi, zaradi česar nasprotni spol velikokrat pustijo brez sape.

Foto: Pinterest