Horoskop: S katero vrsto alkohola najraje nazdravljate?

Vsako znamenje ima svojo priljubljeno vrsto alkohola.

Ne glede na to ali imate radi alkohol ali ne, sigurno ste že naleteli na priložnost, ko ste skupaj z družbo nazdravili kakšnemu veselemu dogodku. So ljudje, ki prisegajo le na vrhunsko rdeče ali belo vino, spet drugi le na viski ali pa pivo. Ljudje smo si zelo različni, vsak ima svoje vrline in lastnosti, pa tudi okus. Vse to potrjuje tudi horoskop. Torej, preverite ali vaša priljubljena alkoholna pijača ustreza vašemu znamenju horoskopa.

Oven

Ovni ste avanturisti in obožujete dobro družbo, s katero radi nazdravljate s kratkimi pijačami. Najraje se poslužujete vodke.

via GIPHY

Bik

Biki obožujete družbo, žuranje in kvaliteten alkohol. Ste zagovorniki reka ”little party never killed nobody”. Med alkoholnimi pijačami prisegate na konjak.

via GIPHY

Dvojčka

Dvojčki ste pravo srce vsake zabave, saj se vklopite v katero koli družbo. Medtem ko hodite od osebe do osebe in kramljate, v roki najraje nosite tekilo.

via GIPHY

Rak

Raki se znate zabavati, vseeno pa pazite, da se vedete dostojno. Poleg sladkih likerjev, bost z veseljem popili tudi sake – riževo pivo.

via GIPHY

Lev

Levi ste radi v  središču pozornosti, pravega vas pozna le peščica ljudi, saj si sami izbirate osebe, s katerimi se sprostite. Še najbolje se sprostite ob kozarčku dobrega viskija.

via GIPHY

Devica

Device obožujete grenkobne okuse, zato je za vas popolna pijača gin tonik.

via GIPHY

Tehtnica

Tehtnice se najraje zabavate v sproščeni neformalni družbi z rumom ali z rumovim koktajlom v roki.

via GIPHY

Škorpijon

Škorpijoni veste kaj želite, znate se zabavati in praktično zahtevate pozornost na zabavah, zato je za vaše znamenje idealna rakija in njene različice.

via GIPHY

Strelec

Strelci obožujete družbo. Vaša hiša je velikokrat polna prijateljev, s katerimi z veseljem nazdravljate. Vam je zato na kožo pisan šampanjec.

via GIPHY

Kozorog

Kozorogi ste obsedeni s samonadzorom, zato najraje pijete pivo in pazite, da z alkoholom nikoli ne prestopite meje.

via GIPHY

Vodnar

Vodnarji ste zelo posebni, veliko ljudi vas zato ne razume. Ko gre za alkohol, vaša posebnost vsekakor pride na plan, saj ste zapisani absinthu. Ko greste na zabavo, nikoli ne veste kje in kako boste končali.

via GIPHY

Ribi

Ribe seveda rade pijete vodo, ko pa ste na zabavi, najraje posežete po Jägermeistru.

via GIPHY

Foto: Pinterest