Horoskop razkriva vaš največji strah – ima prav?

Vsi se česa bojimo. V zvezdah naj bi bil zapisan tudi naš največji strah.

Nekateri se bojijo strašnih klovnov, spet drugi pajkov, ptic, psov – strah ne pozna meja, ljudje pa smo si različni. No, horoskop nam razkriva največji strah glede na znamenje v katerem smo rojeni.

via GIPHY

Oven

Ste zelo družabna bitja, zato ste najraje ves čas obkroženi s prijatelji. Če se s kom sprete, se lahko prestrašite, da boste prijatelja izgubili. Vaš največji strah je, da boste ostali sami.

via GIPHY

Bik

Vam je pomembna vsakdanja rutina in varnost. Ne marate nenadnih sprememb, saj se v novih situacijah ne znajdete najbolje. Ničesar vas ni tako strah, kot vas je strah sprememb.

Rak

Zelo ste občutljivi, zato vam je izredno pomembno mnenje drugih ljudi. Ko spoznate nove ljudi, ste napeti, saj vas najbolj skrbi kako vas bodo ljudje sprejeli in kaj si bodo mislili o vas.

Lev

Vi se nikakor ne želite zliti z množico, saj vselej hočete izstopati od povprečja. Ste rojeni vodje in uživate v središču pozornosti. Zato ni nič čudnega, da se najbolj bojite, da vam nihče ne bi posvečal pozornosti. Že sama misel na to vam predstavlja pravo grozo.

Devica

Ste največji perfekcionisti zodiaka. Pri vas se mora vse odvijati točno tako, kot ste načrtovali. Če kaj ne gre po načrtu, postanete nervozni in ne veste kako bi reagirali.

via GIPHY

Tehtnica

Bojite se razmišljati o prihodnosti, ker vas je najbolj strah sprejemati odločitve, saj ne veste ali bo odločitev prava ali napačna. Ne morete se sprostiti in stvari pustiti takšne kot so.

Škorpijon

Zelo težko zaupate ljudem okoli sebe, zato se najbolj bojite, da vas bodo prizadeli najbližji.

Strelec

Najbolj se bojite, da boste odvisni od drugih. Potrebujete občutek varnosti, zato imate življenje le v svojih rokah. Za vas je še posebej pomembno, da najvažnejše odločitve sprejemate sami.

Kozorog

Kozorogi morate pri vseh stvareh dati vse od sebe. Za vas je življenje eno samo tekmovanje, pri katerem je pomembna le zmaga. Zato se najbolj bojite neuspeha na poslovnem in osebnem področju.

via GIPHY

Vodnar

Vodnarji se ne želite počutiti omejene, zato najbolj od vsega bežite od zveze. Če ste v razmerju z vodnarjem, mu morate dati dovolj prostega časa – v nasprotnem primeru vam bo hitro pobegnil.

Ribi

Nenehno ste na lovu za pravim smislom življenja. Vaš najhujši strah predstavlja bojazen, da nikoli ne boste našli smisla življenja, pravega prijateljstva, ustrezne službe ali življenjskega partnerja.

Foto: Pinterest