Horoskop: Kdo so najboljši življenjski partnerji?

Poročite se s temi znamenji - so odlični možje.

Samske ženske, poiščite ta znamenja in se z njimi poročite. Vezane, sporočite nam ali horoskop govori resnico 😉

via GIPHY

Vodnar

Vodnar se zelo težko zaljubi, svoja čustva pa do zadnjega skriva. Ko pa se zaljubi, je za svojo ljubezen pripravljen storiti vse. Ker pozna vse vaše želje in potrebe, se bo potrudil, da jih bo izpolnil. Občasno je občutljiv, kar v kombinaciji s trmo vodi do nasprotovanj in prepirov – nihče ni popoln. Je pa vedno pripravljen na avanturo, zato vam z njim nikoli ne bo dolgčas.

Lev

Ima posebno karizmo, s katero ujame veliko žensk, izbere pa le tiste, za katere je prepričan, da bodo z njim ostale. Je zelo strasten. Ko enkrat ljubi, vam bo to pokazal na tisoč in en način. Ob njem se boste počutile, kot da ste edina ženska na svetu. Pri svoji partnerki išče predvsem razumevanje in enakopravnost. Njihova pomanjkljivost? Vse želi početi po svoje.

via GIPHY

Škorpijon

Škorpijon je zelo iznajdljiv. Nanj se vedno lahko zanesete. Čeprav v mladosti partnerke menja kot spodnjice, se kasneje zresni in za celo življenje izbere le eno. Pri svoji izvoljenki zelo ceni iskrenost in poštenost. Ker je sam zvest in predan razmerju, enako pričakuje tudi od svoje žene. Škorpijon je zelo spreten med rjuhami, zato ob sebi potrebuje žensko, ki mu bo sledila, a bila dovolj nežna, da se bo on počutil dominantnega.

Foto: Pinterest