Horoskop: Kateri je pravi tip moškega za vas?

Horoskop odkriva lastnosti oseb rojenih v različnih znamenjih – pomagal vam bo tudi pri iskanju pravega moškega za vašo osebnost.

Od nekdaj so nas privlačili le določeni tipi moških. Nekaterim med nami so všeč dominantni moški, nekaterim pa nežni romantiki. Vzroke za to lahko poiščemo tudi v zodiaku.

Vodna znamenja: rak, ribi, škorpijon

Vodni znaki ste spontani in podjetni. Zaradi tega vas privlačijo avanturisti, moški, ki potujejo in so neprestano v akciji. Preprosto spontano odpotovati za vikend ali se večkrat odpraviti na izlet je nekaj, kar potrebujete, da zadovoljite potrebo po akciji.

Ognjena znamenja: lev, oven, strelec

Vas privlačijo nevarni moški. Bolj kot so avanturistični, v akciji in nevarni, bolj so vam všeč. Za vas je zelo vznemirljivo, če se na skupni poti pojavljajo ovire, pa tudi to, da se zveza razvija počasi – zato imate radi nevarne tipe moških. Vendar bodite pozorne: stres je z nevarnimi moški neizbežen!

Zračna znamenja: dvojčka, tehtnica, vodnar

Vsa tri znamenja se zelo težko odločate. Odločitve raje prepuščate partnerju, zato si poiščete dominantne moške. Radi imate močne moške, ki prevzemajo krmilo in se nanje lahko zanesete. Zaradi tega se velikokrat zgodi, da ne izražate svojega mnenja in stvari zadržite zase.

Zemeljska znamenja: devica, bik, kozorog

Za vas je varnost izjemno pomembna. Ob sebi potrebujete nekoga, ki vam bo dal občutek varnosti – tu imata pomembno vlogo denar in služba. Privlačijo vas moški z uspešno kariero. Notranjost je povsem sekundarnega pomena.

Foto: Pinterest, Thinkstock