Horoskop: Kateri je idealen parfum zanjo in zanj?

Dišave odražajo vašo osebnost, razpoloženje in karakter.

Parfum za seboj ne pušča le vonja, ampak tudi našo osebnost in razpoloženje, zato iskanje popolnega parfuma nikoli ni enostavno. Torej, če ne veste kam po novi parfum, preverite kateri ustreza vašemu ali pa njegovemu znamenju horoskopa in se podajte v trgovino po novega. Kot nalašč je pred vrati Valentinovo in če še nimate ustreznega darila, je vaša težava rešena.

Oven

Zanjo: Armani Sì

Ste zelo samozavestne, prepričane vase, energične in strastne. Vselej morate imeti vse pod kontrolo in niste odvisni od nikogar. Radi imate zapeljive parfume, ki za vami pusti dišečo sled. Takšen je Giorgio Armani Sì, ki je simbol moderne ženstvenosti.

Zanj: Karl Lagerfeld for Him

Ovni ne marajo pravil, vedno so v iskanju akcije in se nad vsem navdušujejo. Radi imajo intenzivne in možate vonje, kot je parfum Karl Lagerfeld for Him.

Bik

Zanjo: Bvlgari Jasmin Noir

Za vas je idealen luksuzni parfum, ki vsebuje drag vonj jasmina. Radi imate parfume, ki dišijo po eleganci in prefinjenosti, zato vam bo ustrezal Bvlgari Jasmin Noir.

Zanj: Dolce & Gabbana The One For Men

Biki v družbi ne marajo izstopati, zato ne uporabljajo intenzivnih vonjev, ne želijo pa biti popolnoma neopaženi. Zanje bo pravi vonj po lesenih, možatih kompozicijah, in prav takšen vonj ima Dolce & Gabbana The One For Men.

Dvojčka

Zanjo: Dolce & Gabbana The Only One

Dvojčice ste družabne, komunikativne in energične, zato bo za vas idealni parfum cvetličnih dišav, ki imajo poseben šarm in ga lahko nosite vsak dan. Vse to predstavlja Dolce & Gabbana The Only One.

Zanj: Calvin Klein CK One

Dvojčki so odprtega duha, veseli in radovedni. Težko zdržijo na enem mestu, obožujejo potovanja in odkrivanje nečesa novega, zato je zanje primeren vonj po citrusih, ki jih zajema parfum Calvin Klein CK One.

Rak

Zanjo: Ariana Grande Ari

Rakice ste zelo občutljive in skrbne, po drugi strani pa tudi strastne, intuitivne in domiselne, zato vašemu karakterju najbolj ustreza parfum cvetlično sadnega vonja s pridihom vonja po lesu. Vse to boste našle v parfumu Ariana Grande Ari.

Zanj: Burberry Brit Rhythm for Him

Raki so zelo romantični, nežni in ljubeznivi. Do ljudi, ki jih ne poznajo so nezaupljivi. Radi imajo zapeljive, močne kombinacije vonjev, ki jih vsebuje parfum Burberry Brit Rhythm for Him.

Lev

Zanjo: Hugo Boss Boss Ma Vie

Levinje ste princese – romantične, čustvene, optimistične, vselej vesele in nasmejane, zaradi česar vam ustreza parfum cvetličnih vonjav s sadnim vonjem v podtonu. Kot ustvarjen za vas je parfum Hugo Boss Boss Ma Vie.

Zanj: Davidoff Hot Water

Levi so radi opaženi kjerkoli se pojavijo. Uživajo v dominanci in zapeljevanju, zato bo zanje pravi parfum tisti, s katerim bodo izstopali iz množice. Zanje bo pravi parfum z vonjem po začimbah, ki ga ima parfum Davidoff Hot Water.

Devica

Zanjo: Calvin Klein Eternity

Device ste prave perfekcionistke, zelo pedantne, polne pozitivne energije, ne želite pa biti v središču pozornosti. Zato bo za vas najbolj ustrezen parfum z romantičnim cvetličnim vonjem, ki ga boste lahko nosile vsak dan. Popoln je Calvin Klein Eternity.

Zanj: Bvlgari Man In Black

Moški so veliki intelektualci, perfekcionisti, vedno naredijo vse tako kot je potrebno, do žensk so pozorni in ljubeznivi, zato potrebujejo dišavo, ki jim bo služila kot sredstvo za osvajanje. Prava izbira bo parfum, ki vključuje zapeljive orientalske vonjave, kot je Bvlgari Man In Black.

Tehtnica

Zanjo: Givenchy Ange ou Démon

Tehtnice v svojem življenju potrebujete ravnovesje, zato vam bo ustrezal parfum, ki v prostoru ne bo izstopal. Čeprav ste odločne in močne ženske, ste tudi romantične, tako da bo za vas idealni parfum Givenchy Ange ou Démon, saj zagotavlja tako iskano harmonijo.

Zanj: Armani Code

Moške vage so družabni in obožujejo nočno življenje. V družbi si vedno želijo pustiti dober vtis, to pa prenašajo na izbor parfuma. Ustrezajo jim klasični, preverjeni parfumi z orientalsko noto, kot je parfum Armani Code.

Škorpijon

Zanjo: Pepe Jeans London

V družbi ste zelo priljubljene, rade imate pozornost in obožujete biti v središču pozornosti. Vedno ste samozavestne in seksapilne. Pri izbiri parfumov posegate po zapeljivih intenzivnih sladkih vonjavah. Vse to boste našle v parfumu Pepe Jeans London.

Zanj: Hugo Boss Boss The Scent

Škorpijoni so strastni, izžarevajo seksapil in šarm, točno vedo kaj želijo in kako do tega priti. Njihov parfum mora povsod pustiti sled, saj jim pomaga pri zapeljevanju. Idealna dišava je intenzivni vonj po lesenih orientalskih aromah, polnih privlačnosti, ki jih vsebuje parfum Hugo Boss Boss The Scent.

Strelec

Zanjo: Chloé Love

Strelke živite avanturistično in nekoliko pustolovsko življenje. Odprte ste za nova doživetja, izzive in spoznavanje novih ljudi, imate pa tudi romantično plat, ki jo najlažje izražate s parfumom. Obožujete vonj po cvetju in romantiki, kot ga ima parfum Chloé Love.

Zanj: Pepe Jeans Men

Strelci so po naravi energični, vedri in optimistični. Dovzetni so za nove stvari in z veseljem sprejemajo izzive. So nepopravljivi optimisti, strastni ljubimci in vselej želijo lepo dišati, zato izbirajo parfume z vonjem po lesu, kar zajema parfum Pepe Jeans Men.

Kozorog

Zanjo: Jean Paul Gaultier Scandal

Kozoroginje odražate odločnost, moč, iskrenost in samozavest. K vsemu rade pristopate ambiciozno in racionalno. Čeprav ne marate pokazati, ste zelo strastne, kar se kaže pri izbiri dišav. Obožujete zapeljive in senzualne parfume, takšne kot je Jean Paul Gaultier Scandal.

Zanj: JOOP! Homme

Kozorogi so rojeni vodje, živijo moderno, znajo pa biti tudi tradicionalni. Vselej so resni in nedovzetni za avanture. Pomembna jim je stabilnost in varnost, kar se kaže tudi pri izbiri parfuma. Radi imajo klasične in resne dišave, ki so ves čas modne. Eden takšnih je JOOP! Homme.

Vodnar

Zanjo: Valentino Valentina

Vodnarke ste samozavestne in neodvisne, rade imate svobodo, ne bojite se samote niti preizkušanja novih stvari. Obožujete parfume cvetličnih vonjev, ki jih lahko nosite vsak dan in zaradi katerih vselej izstopate. Idealna izbira je parfum Valentino Valentina.

Zanj: Hugo Boss Man

Tako kot ženske vodnarke, so tudi moški pravi individualisti. Naredili bodo vse, da ne bodo sledili družbenim normam in pravilom. Raje so sami kot v družbi. Najsrečnejši so takrat, ko raziskujejo svet in sledijo svojim instinktom. Radi imajo orientalske dišave v stilu parfuma Hugo Boss Man.

Ribi

Zanjo: Lancôme La Vie Est Belle

Ribice ste zasanjane in intuitivne. Ne marate pravil in sledenja družbi. Ste svobodomiselne, rade se družite z ljudmi in ste nepopravljive romantičarke. Za vas so ustvarjeni sofisticirani vonji po sadju in cvetju. Prava izbira bo Lancôme La Vie Est Belle.

Zanj: Moschino Uomo?

Moški rojeni v tem znamenju so umetniške dušice, veliki sanjači navdani s pozitivizmom. Ne marajo negativizma in konfliktnih situacij. V družbi ne marajo izstopati, ampak želijo biti enakovredni ostalim. Zaradi tega jim ustrezajo parfumi na cvetlično – leseni osnovi, ki niso vpadljivi. Všeč jim bo parfum Moschino Uomo?.

Foto: Pinterest