Horoskop: Kaj nam prinaša vladavina ovna?

Odkrijte kaj vam prinaša obdobje znamenja, ki mu vlada Mars.

Ovnom vlada planet Mars, ki pomaga pri lažjem soočenju z izzivi. Brez večjih težav se boste lotili večjih projektov, tudi, če jih ne boste popolnoma razumeli. Enostavno boste verjeli, da boste sproti odkrili celotni pomen. Manj boste razmišljali, za vse stvari pa si boste vzeli več časa. To bodo občutila vsa znamenja, še najbolj pa Ovni, Raki, Tehtnice in Kozorogi.

Obdobje ovna je idealno za nove stvari in dokončanje vsega, česar še niste ali pa niste bili prepričani, da bi jih izpeljali. Sedaj je pravi čas za spontane odločitve in izrek: ”Kdor ne riskira, ne profitira.” Žal pa vas spontanost ne bo pripravila na dogodke, ki bodo sledili, vsekakor pa bodo odločitve sprejete v dobi ovna vplivale na bližnjo prihodnost. Opazili boste, da delujete bolj impulzivno, odločitve pa sprejemate hitreje kot običajno, kar pa niti ni tako slabo.

Brez skrbi, ne boste celo obdobje ovna delovali spontano in brezglavo. Razvila se vam bo intuicija, ki vam bo narekovala, kdaj se odločiti v trenutku in kdaj si boste morali vzeti malce več časa za razmislek. Imejte v mislih, da bodo imele odločitve sprejete v tem obdobju pomemben vpliv na vaše življenje v prihodnosti, zato previdnost ne bo odveč.

Že 20. aprila, ko nastopi znamenje Bika, boste z nogami stali trdno na tleh, zato je sedaj pravi čas, da se sprostite, uživate in se prepustite spontanosti, kar še posebej velja za Device.

via GIPHY

Foto: Pinterest