Ana Žontar Kristanc v veliki kulinarični zgodbi

Strastna kuharica in avtorica Ana Žontar Kristanc se je pridružila znani akciji #UživajmoSkupaj. V prepričanju, da nič ne zbližuje ljudi bolje kot dober obrok, so pri znamki Somat sprožili pobudo, v kateri poudarjajo, da je dovolj, da vas navdihne in s svojimi najdražjimi začnete svoj trenutek #Enjoytogether. Da bi motivirali vsakega izmed nas, jv trgovinah Spar od 1. do 31. oktobra 2024 poteka nagradna igra, v katerega se je vključila tudi ljubiteljica kulinarike, ki že 14 let deli svoje recepte in gastronomske skrivnosti, bodisi na spletu bodisi prek televizijskih oddaj, ali v sklopu njenega priljubljenega bloga Anina kuhinja.

Ta vikend je tako ob tej priložnosti kuhala za vse mimoidoče in kupce Spara, ob koncu kuhanja pa se je prepričala o moči izdelkov Somat in Pril.

Vsi, ki se boste pridružili novemu gibanju #UživamoSkupaj, boste lahko do konca meseca osvojili izjemno nagrado, saj podarjajo kar 20 paketov letne ponudbe Somat in Prila ter številne druge bogate nagrade. V nagradni sklad so uvrstili tudi kakovostno WMF posodo in jedilni servis, šest najsrečnejših pa bo prejelo najbolj posebno nagrado – kuharski tečaj pod vodstvom Ane Žontar Kristanc. Majhne kulinarične skrivnosti in triki, igrice z začimbami, dobri organizacijski prijemi in še boljši recepti so le del delavnice, kjer veliko kuhate, še več pojeste, a ne skrbite za umazano posodo.

Ob upoštevanju dejstva, da danes pogosto zanemarjamo pomembne stvari v življenju, Somat in Pril sporočata, da je čas, da to spremenimo in da pogosteje preživljamo kakovosten čas za mizo – saj vedno obstaja dober razlog za skupno uživanje in druženje! Tako kot je bilo tudi ta vikend, ko so številni obiskovalci uživali v odličnih grižljajih s podpisom simpatične kuharice.