Samsung Smart Home: Prihodnost vašega doma v pametnih rokah

Predstavljajte si, da vstopite v dom, ki ne potrebuje vaših navodil, ampak vas že pozna.

Z odpiranjem vhodnih vrat se luči samodejno osvetlijo, temperatura v prostoru se prilagodi vašemu prihodu, glasba pa zaigra tisto pesem, ki vam polepša dan. Takšna je realnost v svetu Samsung Smart Home – domu, ki diha z vami in za vas, s pomočjo napredne tehnologije, ki vaša pričakovanja dvigne na povsem novo raven.

Samsung Smart Home postavlja prihodnost v središče vašega vsakdana, kjer povezane naprave sodelujejo v harmoniji, da bi ustvarile prostor, ki je hkrati učinkovit, varen in okolju prijazen. V osrčju tega sistema je aplikacija SmartThings, ki omogoča nadzor nad vsemi pametnimi napravami – od televizorjev, hladilnikov in pečic do pametnih luči ter termostatov – vse to na dosegu roke ali vašega glasu.

Pametni televizor, osrčje vaše dnevne sobe
Predstavljajte si, da po dolgem dnevu sedete na kavč in preprosto izgovorite: “Predvajaj moj najljubši film.” Samsung Neo QLED 8K televizor vas poveže s svetom zabave in hkrati deluje kot kontrolna točka za celoten pametni dom. Z njim lahko prilagajate svetlobo v prostoru, preverjate, kaj se dogaja v drugih sobah, ali celo preklopite na kamere, ki nadzorujejo varnost vašega doma.

SmartThings aplikacija, podprta s standardom povezljivosti Matter, omogoča brezhibno integracijo več sto različnih naprav, ne glede na proizvajalca. To pomeni, da lahko vaš Samsung televizor postane univerzalni daljinec, ki nadzoruje vse, od pametnega kuhalnika do varnostnih kamer. Aplikacija SmartThings tudi omogoča, da na svojem TV zaslonu v realnem času vidite 3D prikaz vseh povezanih naprav v gospodinjstvu. Od pralnih strojev in hladilnikov do pametnih žarnic in termostatov, 3D prikaz zemljevida ponuja celovit pregled nad vsemi napravami, ki so povezane preko SmartThings platforme. Uporabniki lahko hitro prepoznajo naprave, ki nepotrebno porabljajo energijo, in jih izklopijo ali prilagodijo nastavitve, da zmanjšajo porabo.

Kuhinja prihodnosti – kjer se inovacije srečajo s preprostostjo
Pametna kuhinja je srce sodobnega doma, kjer Samsung pametni hladilniki in pečice poskrbijo, da vaše kulinarične izkušnje niso le hitre, ampak tudi preproste. Predstavljajte si, da lahko na poti domov s svojim pametnim telefonom predogrejete pečico oz. vklopite pečico, kamor ste zjutraj položili hrano za peko, ali pa preverite, katera živila so že skoraj potekla. Samsung hladilnik z zamrzovalnikom spodaj RB6000D  vam omogoča natančen pregled nad vašimi živili, hkrati pa s pomočjo tehnologije Power Cool in Power Freeze poskrbi, da bodo pijače in hrana vedno pripravljene v hipu.

Pametna pečica, ki jo nadzirate s telefonom, prepozna vrsto hrane in samodejno prilagodi temperaturo in čas pečenja, da boste uživali v popolnem obroku brez ugibanja. Tukaj se inovacije in kuhinjska umetnost združita v harmonijo, kjer je priprava obrokov preprosta kot še nikoli prej.

Čiščenje, ki postane užitek
Sodoben pametni dom seveda ne more brez pametnega čiščenja. Samsung Bespoke Jet AI sesalnik je več kot le naprava za sesanje – je vaš osebni pomočnik za brezhibno čistočo. Z zmogljivimi sesalnimi funkcijami in naprednimi senzorji poskrbi za vsak kotiček vašega doma. In ker se ponaša z elegantno obliko, je popoln dodatek k vašemu prostoru, ne le orodje, ki ga skrijete v omaro. Opremljen z LED lučmi na krtači, vam omogoča čiščenje tudi v skritih in najbolj temnih prostorih.

Vaš dom, vaše zatočišče
Samsung Smart Home presega zgolj udobje. Gre za prostor, ki se prilagaja vam in vašim potrebam. S funkcijami, ki vam omogočajo nadzor porabe energije, vam pametni dom pomaga varovati okolje in zmanjšati stroške, obenem pa ponuja vrhunsko varnost z naprednimi pametnimi senzorji in kamerami.

Biti del pametnega doma Samsung pomeni živeti v harmoniji s prihodnostjo. Povezan dom ni le modna muha – je standard življenja, kjer vsak dan postane prijetnejši, bolj učinkovit in trajnostno naravnan. Prihodnost vašega doma je tukaj, zdaj – in je v pametnih rokah s Samsungom.

Jesenska ponudba, ki bo zasijala v vašem domu

Letošnja jesen je priložnost, da vaša kuhinja in domači prostor zasijeta z vrhunsko tehnologijo Samsung! Ob nakupu izbranih modelov hladilnikov, pralnih strojev in drugih gospodinjskih aparatov imate edinstveno možnost, da izberete darilo po svoji želji – naj bo to pametni telefon Galaxy A05s, tablični računalnik Galaxy Tab A9 ali pametna ura Galaxy Watch FE.

Ne zamudite te ekskluzivne priložnosti, da nadgradite svoj dom s sodobnimi, pametnimi napravami, ki bodo poskrbele za večjo učinkovitost, udobje in eleganco vašega življenjskega prostora. Promocija traja od 7. oktobra do 10. novembra 2024, oziroma do porabe zalog. Več informacij o ponudbi, tukaj.

Podarimo vam tudi 5-letno garancijo (2 leti običajne + 3 leta dodatne komercialne garancije) na palične Samsung sesalnike, kupljene od 1.10.2024 do 31.12.2024, na določene modele robotskih sesalnikov Samsung, kupljene v istem obdobju, pa nudimo 3-letno garancijo (2 leti redne + 1 leto dodatne komercialne garancije).