Psssssst! To je klub, v katerega se res želijo včlaniti ženske!

Dama, si pripravljena dvigniti svoje življenje na novo raven?

Vstopi v svet Dolce Vita Ladies Club – prostor, kjer ženske preživljamo svoj prosti čas kakovostno, v sproščenem vzdušju, obdane z luksuzom in navdihujočimi damami. Naš klub je namenjen tistim, ki želijo več – več povezovanja, več užitka in več lepote v vsakdanjem življenju.

Otvoritveni dogodek v znamenju Italije

Na otvoritvenem dogodku v Italiji so se v družbi samih izjemnih žensk iz Slovenije in Hrvaške ob kozarčku penine, dobri hrani, vrhunski kozmetiki in modi družile v Noventa di Piave Designers Outletu. Tam so med več kot 150 luksuznimi blagovnimi znamkami izpopolnile svojo modno zgodbo in popestrile svoj jesenski stil. V VIP Loungu, zasnovanem v prefinjenem beneškem slogu, jih je pričakal welcome drink ter pogostitev.

Sledil je čas za spoznavanje, druženje, nakupovanje ter kosilo s proseccom v Bollicine & Co. Champagne Baru. Dan so zaključile z wine tastingom v Vili Sandi, mojstrovini v Palladijanskem slogu, ki se ponaša z dragocenimi sobanami, okrašenimi s pastelnimi barvami, štukaturami, reliefi in veličastnimi lestenci iz muranskega stekla.

Na dogodku je bil prisoten tudi ustanovitelj kozmetične blagovne znamke Plant Immortelle, Aleš Štular, ki  je predstavil zgodbo in vizijo znamke ter vse udeleženke razvajal s kozmetiko iz čarobnega smilja. Ta rastlina je znana po svojih izjemnih lastnostih – antioksidativnem in pomlajevalnem delovanju eteričnega olja immortelle, ki obnavlja sijaj, pomaga v boju proti vidnim znakom staranja, koži podari mladosten sijaj ter jo nahrani.

Kdo je že razvajal ženske na otvoritvenem dogodku?

Monika Heiligmann Paris: Monika Heiligmann Lip Care Atelier je vodilno podjetje na svetu, specializirano za nego ustnic, ki je v celoti posvečeno volumnu in popolnosti ustnic. Ustvarili so inovativne tretmaje za ustnice, ki postavljajo nove standarde v luksuzni kozmetiki.


Cana Royal Water: Prva slovenska premium voda, ki izvira iz neokrnjene narave Krajinskega parka Goričko v Prekmurju. Cana Royal Water vsebuje: 340 mg/l kalcija in 8,6 mg/l natrija.


La Ganache Labo: Naser Gashi, najboljši slaščičar po izboru Gault & Millau, že 19 let širi umetnost francoske slaščičarske tradicije v Sloveniji. Za naš dogodek je pripravil sveže choux-choux slaščice. Vsak grižljaj, od božanskega vanilijevega in čokoladnega okusa do tistih, polnjenih s pistacijo, je prinesel čisto radost. Izdelane so z ljubeznijo, strastjo in le iz najboljših naravnih sestavin.

V oktobru prihajajo novi dogodki, mesečna druženja ter posebne ugodnosti za članice. Klub te čaka na @dolcevita.ladiesclub.

Če si želiš več uživanja v luksuznih trenutkih, obkrožena s podobno mislečimi ženskami, potem je Dolce Vita Ladies Club točno tisto, kar potrebuješ. Pridruži se zdaj in odkrij svet, kjer vsaka ženska zažari v svoji polnosti! ✨💃

#DolceVitaLadies #ŽenskaMoč #LuksuzInŽenstvenost #ČasZame #UživajLepoto