Zimski lepotni trend: sveža polt in češnjeve ustnice

Zapeljiva moč češnjevih ustnic tudi pozimi.

Make-up, ki bo v vsakem letnem času in ob vsaki priložnosti okronan za najlepši lepotni videz. Ker preprosto obožujemo svežino, preprostost in češnje!

Vas zanima, kako izgleda ličenje, ki je čudovito pozimi, spomladi, poleti in jeseni? Trik je le v lahki podlagi, ki bo zgladila kožo in poenotila polt ter v subtilni poudarjenosti ustnic, ki jim podarite žameten videz sladke češnje.

Dotičen lepotni izgled nas je sprva asociiral na ličenje v stilu Zarinih modelov, kjer prisegajo na preproste in naravne lepotne izglede, zato je vse kar potrebujete le pravšnji odtenek vašega najljubšega pudra ali bolje prekrivna BB krema, črna maskara in mat ali gladko sijoča šminka v nežni rdečkasto roza barvi. Pred tem je priporočljivo opraviti temeljito čiščenje obraza, sproščujočo masko, nežen piling, ki bo poskrbel tudi za najbolj občutljiv tip kože, popolno nego pa nato zaključite z vlažilno kremo, ki bo koži povrnila naraven sijaj.

Sveti pregovor manj je več še kako dobro drži pri lepotnih trikih in načinih ličenja, zato predlagamo naslednje preverjene kozmetične izdelke, ki vam bodo pomagali doseči mladosten in svež videz.