Ženske frizure, ki plenijo moške poglede

Sedem ženskih pričesk, ki v moških očeh zagotovo ne bodo ostale neopažene.

Moški morda res ne vedo veliko o najnovejših frizerskih trendih, zato pa zelo dobro vedo, kakšno pričesko želijo videti na svojih boljših polovicah. Naslednjih sedem ženskih frizur bodo moške oči zagotovo opazile.

Veliko volumna. Gosti, bujni lasje, polni volumna so prava vaba za moške oči. Dolgim, valovitim pramenom, ki padajo na ramena, se moški pač ne morejo upreti, zato je takšna ženska frizura prepričljivo na prvem mestu njihovih želja.

Nizek konjski rep s prečko na strani. Preprosta frizura, ki je vedno v modi. Moški pravijo, da jih nizek konjski rep s prečko spominja na »seksi političarko«.

Razmršena pričeska s šiškami na straneh. To je prava rokerska frizura za svobodomiselne ženske z močnim karakterjem.

Polizan visok konjski rep. Ultimativna seksi frizura, ki se ji moški ne morejo upreti.

Dolgi in ravni lasje s prečko na sredini. Nevpadljiva pričeska, ki bi jo moški radi videli na svoji dragi takrat, ko jo prvič predstavijo staršem.

Kitke. Preprosto spletena pričeska s kitkami daje vtis vesele in razigrane ženske, ki je vedno v stiku s svojim notranjim otrokom.

Retro frizura. Dolgi, na ramena padajoči kodri, ki izražajo stil klasičnega Hollywooda, so brezčasna klasika. Frizuro, s katero lahko poudarite lepši del vašega obraza, moški obožujejo zato, ker žensko spremeni v elegantno damo.

Foto: Getty/Instagram