Zate imamo izziv: shujšaj in osvoji 500 EUR!

Prijavi se in mogoče boš ti srečnica, ki bo prišla do popolne postave, v samo enem mesecu!

Kozmetično podjetje Intheline je za vse, ki si želijo izklesane postave do poletja, pripravilo poseben izziv. Prijavi se na enomesečni tretma in prejmi 500 eur nagrade! Intheline podarja enomesečni intenzivni program oblikovanja telesa pod vodstvom priznanega osebnega trenerja Danija Jeloviča. Več o Danijelu pa izveš tukaj.

In kaj dobiš z inntenzivnim 30-dnevnim programom oblikovanja telesa?

  • Analizo telesa
  • Pripravo personaliziranega programa treningov
  • Pripravo personaliziranega programa prehrane
  • Neomejen vstop v fitnes
  • Podporo osebnega trenerja 24/7
  • Podporo dietetika
  • Najboljše dodatke za hitrejše oblikovanje telesa (oblačila za oblikovanje postave)
  • Uporabo kreme Intheline, ki dokazano topi maščobe

Intheline se bo skupaj s strokovnjaki preobrazbe lotil celovito. V enem mesecu boš s strokovno pomočjo osvojila vsa potrebna znanja in pridobila vsa nujna orožja, da preoblikuješ svoje telo in dosežeš popolno postavo! Po koncu preobrazbe pa boš prejela še 500 eur  nagrade za nadaljevanje tvoje poti do zastavljenih ciljev.

Vrednost celotnega paketa preobrazbe znaša 1200 EUR.

Kdaj in kje bo potekala tvoja preobrazba?

Tvoj intenzivni program z osebnim trenerjem se začne 15. aprila 2017 in traja mesec dni! Trenirala bosta na področju Ljubljane, na prostem in neomejeno v fitnesu Gym24, poleg tega pa ti bomo pomagali še s spremembo prehrane. Obljubimo ti, da bo to tvoj najboljši mesec dni v življenju. Ne čakaj na jutri, prijavi se že danes in naredi prvi korak do spremembe, ki jo potrebuješ v svojem življenju!

Kako se prijaviš?

Svojo prijavo pošlji na: info@popolnalinija.si in nam zaupaj zakaj si želiš, da izberemo prav tebe! Deli z nami svojo zgodbo in pojasni kako bi popolna preobrazba vplivala na tvoje življenje. Prijavi priloži svoje podatke o trenutni višini in teži, svojo fotografijo in kontaktne podatke.

Prijavite se lahko do 3. aprila 2017. Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali eno kandidatko, ki bo 15. aprila začela svojo popolno preobrazbo z Intheline!

Pravila in pogoje sodelovanja najdeš tukaj.