Zakaj je ta krema za izgubo maščobe drugačna?

Kofein? RAJE NE! Kaj torej?

V temu času se velika večina ljudi že vneto pripravlja na poletje, nekoliko bolj lakotne obleke in več gole kože, ki terja kar se da fit in lepo postavo. Zima je verjetno za mnoge minila prehitro in za seboj pustila kakšen dodaten centimeter oziroma kilogram. Ključ do pravega in lepega preoblikovanja se skriva v zdravi meri telesne aktivnosti in uravnotežene prehrane, pri procesu transformacije pa lahko pomagajo tudi lepotni produkti.

Na tržišču je danes malo morje lepotnih produktov, ki obljubljajo izjemne rezultate, brzinsko topljenje maščobe in odpravo nadležnega celulita. Dejstvo je, da velika večina tovrstnih produktov »laže«, mnoge dajejo lažen občutek topljenja maščob s hlajenjem ali vročim občutkom, spet druge kožo dražijo in povzročajo srbečico.

Na kaj morate biti torej pri izbiri kreme za topljenje maščob pozorni? Ključna je seveda sestavinska lista produkta, ki jo najdete na sami embalaži. Tam boste pri kar nekaj kremah našli kofein, katerega pa se je sodeč po raziskava bolje izogibati, saj povzroča pospešeno izločanje hormona koritzola, ki podkožne maščobne celice razvršča v predele pasu, bokov, stegen in zadnjice. Kaj naj torej krema vsebuje? Glede na klinično raziskavo pa so znanstveniki odkrili, da najbolj učinkovito maščobe topi gliciretinska kislina, aktivni princip Licorice in Rhodiole. Rhodiola je roža, ki znižuje hormon kortizol, licorice oziroma golostebelni ali sladki koren pa rastlina, ki omogoči prenos aktivnih sestavin v podkožje (vsebujejo ga namreč tudi nikotinski obliži), prav tako pa tudi pomaga pri zniževanju hormona kortizola. Njuno učinkovitost torej potrjuje znanstvena raziskava in prav zato se je podjetje INTL odločilo kombinacijo uporabiti v svojem nove produktu kremi Intheline. V njej se nahaja tudi vrsta negovalnih sestavin, ki bodo poskrbele za elastičnost, navlaženost in nahranjenost kože. O dobrih rezultatih in učinkovosti so poročale tudi številne znane slovenske osebnosti, kot so Manja Plešnar, Anamarija Avbelj, Daša Podržaj, Ajda Sitar in druge.

Kremo lahko kupite TUKAJ.

Foto: Katarina Veselič za Ajdas.com