Za vsak tip kože obstaja popolna maska za obraz

Privoščite vaši koži le najboljše.
Lepotna rutina nege kože naj vsebuje tudi masko za obraz.
Maske so odlična nadgradnja vsakodnevne nege, pomembno je le, da izberete primerne za svoj tip kože. Uporabite čistilno, hranilno, vlažilno ali pa masko proti gubam, saj obstaja popolna maska za obraz za vsak tip kože.
Maske naj v vaši negovalni rutini predstavljajo dodatno nego, uporabite jih maksimalno trikrat tedensko, čistilne pa ena do dvakrat tedensko. Pred uporabo maske lahko naredite blag piling, da bo koža učinkovine bolje vsrkala.
Prednosti maske proti nečistočam
Splošno prepričanje pravi, da se večina težav s kožo pojavi v najstniških letih, nekje od 25. do 30. leta pa mozolji sami od sebe izginejo. Na žalost je to daleč od resnice, zlasti če govorimo o ogrcih, katerih pojavljanje je pogosto genetsko pogojeno. Pri problematični koži uporabljajte maske, ki so zasnovane posebej za potrebe mastne ter nečiste kože in so izdelane na osnovi gline. V tem primeru se odlično izkažejo GlamGlow SuperMud™ Clearing Treatment, Estée Lauder NightWear Plus 3-Minute Detox Mask ali pa Bobbi Brown Instant Detox Mask. Tovrstne maske zmanjšujejo pore, jih osvobajajo bakterij, uravnavajo nastajanje sebuma in delujejo proti nečistočam. Omembe vredna čistilna maska je tudi Clinique Pep-Start™ Double Bubble Purifying Mask.
S hidratacijo do nahranjene in gladke kože
Naravna kožna maščoba je najboljše sredstvo za ohranjanje vlage. Če te naravne zaščite ni dovolj, se to pokaže na koži kot pomanjkanje vlažnosti. Za takšno kožo moramo skrbeti po načelu manj je več, vendar le najboljše. Izbirajte bogate in hranljive maske kot so GlamGlow ThirstyMud™ Hydrating Treatment, Bobbi Brown Radiance Boost Mask in Clinique Moisture Surge™ Overnight Mask. Namen slednjih mask za obraz je intenzivno vlaženje kože, ki predstavlja še dodatno vlago koži, poleg tiste, ki ji jo nudite vsakodnevno.
Le s pravilno nego lahko ohranite zdrav videz kože
Z leti postaja nekoč napeta in čvrsta koža vse bolj nagubana in ohlapna pojavijo pa se vsi morfološki znaki staranja. Ker ima starejša koža tudi manj loja (zaščitne maščobe) se še hitreje izsuši. Zato potrebuje predvsem dodatno nego z veliko vlage, ki se mora dobro vpiti v kožo, sicer od nje ni veliko koristi. Obilica sestavin, ki bodo upočasnile proces staranja, pospešile prekrvavitev in pospešile proizvodnjo kolagena ter elastina ponujata maski GlamGlow DreamDuo™ Overnight Transforming Treatment in GlamGlow Glitter Mask™ GravityMud Firming Treatment. Koža bo intenzivno navlažena in zapolnjena od znotraj, sijoča in mladostnega videza.
Za mladosten pogled
Posebej pozorni bodite pri izbiri mask za nego okoli oči, saj je tam koža še bolj občutljiva. Da bi se izognili agresivnim reakcijam kože, za nego okoli oči izberite maske z lažjo teksturo, ki kožo navlažijo in osvežijo. Priporočamo masko za področje okoli oči Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask, ki bo zmanjšala tako gubice okrog oči kot znake utrujenosti ter videz podočnjakov in napihnjenih kolobarjev.