Z močjo narave v boj proti gubicam

Tudi vi hrepenite po lepi, mehki, prožni, negovani in zdravi koži?

Spoznajte izdelek slovenske blagovne znamke: Karbonoir, ki bazira na 26 popolnoma naravnih sestavinah!

Tudi vi hrepenite po lepi, mehki, prožni, negovani in zdravi koži?

Imamo rešitev za vas: Tukaj je naravni negovalni Karbonoir serum primeren za vse tipe kože, saj vsebuje le skrbno izbrane naravne sestavine rastlinskega izvora, ki poskrbijo za ustrezno hidratacijo in nego vaše kože.

Edinstveni izdelek bo vašo kožo napolnil z energijo, njegov vonj kokosa pa vas bo tudi v prihajajočih hladnih mesecih razvajal s poletnimi vonji in omamno svežino.

Tukaj je NEKAJ RAZLOGOV zakaj je vredno preizkusiti ta čudoviti izdelek:

… Primeren je za vsakodnevno nego obraza, tako zjutraj kot zvečer. Komaj boste čakali, da serum nanesete na vašo kožo, saj vas bo razvajal s prijetno teksturo in čudovitim vonjem.

… Serum si lahko delite z vsemi družinskimi člani, primeren je namreč za vse tipe kože, nad njim pa so navdušene tako mlade, kot tudi malo starejše generacije.

… Inovativen izdelek bo nahranil suho in poškodovano kožo, jo navlažil, zmehčal ter ji povrnil mladosten in svež videz. Uspešno pa se bo spopadel tudi z vašimi gubicami ter vam obenem zgladil in negoval kožo.

… In navsezadnje, serum je izdelan iz zgolj naravnih in rastlinskih sestavin.

In ker smo skupaj že odkrili čudovite učinke na kožo, ki jih ima Karbonoir črno milo, smo se v uredništvu odločili, da  preizkusimo tudi novost – tako imenovani serum oziroma negovalno kremo. Nad rezultati smo navdušeni:

“Že pri prvi uporabi nas je prepričal vonj in tekstura same kreme. Serum je hitro vpojen in izjemno lahek, zagotavlja pa odlično podlago za ličenje. Po uporabi je koža mehka, sijoča in vidno nahranjena.

In ko smo serum nekaj časa uporabljali v kombinaciji s črnim milom, so bili učinki še toliko bolj očitni. Koža je postala vidno čistejša – s precej manj izrazitimi nečistočami (kot so ogrci in ankne). Odlična kombinacija naravnih izdelkov je kožo očistila škodljivih snovi, hkrati pa jo globinsko nahranila ter ji povrnila prožnost in elastičnost.

Mi smo navdušeni, sploh ob dejstvu, da krema bazira na 26 popolnoma naravnih sestavinah.”

Poskrbite, da bo tudi vaš obraz zažarel v vsem sijaju, zato nanj narišite en velik nasmeh, hkrati pa mu privoščite skrbno izbrano in kvalitetno nego.

Foto: KARBONOIR