Vse za video senzacijo: Charlize Theron vsako jutro ob 6:15 na setu

Nova kampanja za dišavo Dior J'adore znova v središče postavlja ikonično igralko Charlize Theron.

Nova kampanja za dišavo Dior J’adore znova v središče postavlja ikonično igralko Charlize Theron. Če se jo spomnimo še iz zadnje kampanje v elegantni opravi, visokih petah in odeto v perle, je tokrat odeta v nekoliko bolj minimalistično, a še vedno luksuzno opravo. Scena se od jutra prelevi v čudovit dan skozi zlat sončni vzhod. Sporočilo je jasno: luksuz ima lahko več kot le en pomen, pozna pa ga prava J’adore ženska.

Senzualna zgodba dišave Dio J’adore je delo mojstra Jean-Baptiste Mondina, ki skrbi za vizualno podobo zgodb dišave J’adore vse od leta 1999. Dišavo lahko brez težav označimo za najuspešnejšo Diorjevo dišavo vseh časov.

Kampanja je bila posneta z naravno svetlobo, torej je bilo zanjo potrebnega ogromno potrpljenja. Po besedah Mondina so se planeti poravnali in tako poskrbeli za idealno okolje za snemanje. Ekipa se je zbrala okoli 6:15 vsako jutro snemanja, da je ustvarila to mistično video prezentacijo. Sonce, veter, voda in nebo – narava, ki prav nikoli ne razočara, ima poseben pomen.

https://youtu.be/OaJ-TE1xZVA