V petih enostavnih korakih do videza J.Lo

Slavna vizažistka svetovno znanih zvezd je razkrila lepotne trende pevke in igralke Jenifer Lopez

Ariel Tejada, prestižna ameriška vizažistka, ki med drugim skrbi za videz Chrissy Teigen in Ashley Graham, je razkrila pet lepotnih korakov, ki se jih poslužuje Jennifer Lopez. Če si želite izgledati kot prekrasna J.Lo, sledite spodnjim napotkom…

  1. Korak: nega obraza

Prva stvar, ki jo morate narediti je, da za odstranjevanje ličil uporabljate kakovostni proizvod in ne vlažilnih robčkov. Pametno je investirati nekaj več denarja. Poskrbite tudi za piling nekajkrat na teden, da boste odstranile odmrle celice vaše kože in jo ohranile čisto in lepo. Ne pozabite na vlažilno kremo.

  1. Korak: lahka podlaga

Največja napaka, ki jo ženske delajo je ta, da uporabljajo veliko preveč pudra. Boljše je, da uporabite lahko podlago, da se bo sijaj kože videl skozi. To je trik, zaradi katerega koža na fotografijah izgleda naravno in lepo. Slavna vizažistka priporoča Armani’s Luminous Silk, ki ima srednjo stopnjo prekrivnosti, hkrati pa poskrbi za visoki sijaj.

  1. Tekoči osvetljevalci

Trik za sijajno kožo je uporaba tekočega osvetljevalca in pudrastega highlighterja, ker na ta način koža izgleda najbolj naravno. Potreben je še dober sprej za fiksiranje make-upa.

  1. Korak: prikrivanje nepravilnosti

Izogibajte se uporabe osvetljevalca na nepravilnostih, kot so mozolji, ker morajo biti ta mesta čim manj poudarjena. Dovolj bo le uporaba korektorja.

  1. Korak: puder v kamnu

Preveč se izogibamo pudra v kamnu, ker mislimo, da bo brez njega koža videti bolj naravno. Dejansko, pa bo ravno uporaba pudra v kamnu rešitev za višek maščobe, še posebej na T-predelu. Na drugih delih lahko uporabljate prosojni puder in dodate malo več bronzerja za sijaj.

View this post on Instagram

About last night… the countdown is on!!!! #10togo #allihave #Vegas @phvegas💫

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Foto: Getty Images, Instagram