Uživaj, fotografiraj in poskrbi za zdravo zagorelo polt

Deli z nami najljubšo poletno fotografijo...

Poletje je tukaj, nekateri že uživajo dopustniške dni, drugi se nanje šele pripravljajo. Svojo poletno destinacijo ste verjetno že izbrali in sedaj je čas, da spakirate še najpomembnejše. Ob tem nikakor ne pozabi na zaščito pred sončnimi žarki sebe in svoje družine. Slovensko podjetje Kozmetika Afrodita je za letošnje poletje pripravilo nabor najboljših izdelkov za zaščito pred soncem in skupaj z Etiketo pripravila zanimivo akcijo, v kateri si želimo izvedeti, katera je tvoja najljubša poletna destinacija! Vsak teden za najboljšo fotografijo podelimo po 2 Afroditina izdelka iz kolekcije Sun Care, da bo letošnje poletje še bolj brezskrbno.

In kako sodeluješ?

Na svojem instagramu ali facebooku objavi najboljšo fotografijo tega poletja – lahko je to enodnevni vikend izlet, počitnice na morju ali v gorah, mogoče dober piknik s prijatelji na domačem vrtu ali pa kakšna druga ideja, želimo si čim več kreativnosti! Objavo označi z #AfroditaSunCare in #Tropskipomezik ter označiš instagram profil @afroditacosmetics in @etiketamagazin. V primeru, da imaš zaprt profil, zaradi katerega ne bomo videli tvoje objave, nam fotografijo pošlji na info@etiketamagazin.com. Vsak teden bomo na Etiketi izbrali najboljše fotografije in jih objavili na našem instagram profilu ter na facebook strani Etiketa Magazin ter po izboru uredništva vsak teden najboljši fotografiji podelili po 2 izdelka Afrodita Sun Care za zaščito pred soncem. Akcija se zaključi 3. avgusta 2018.

Afroditina kolekcija SUN CARE vsebuje komplet za popolno zaščito obraza in telesa pred sončnimi žarki ter izdelek za nego kože po sončenju, s katerim boste koži povrnili vlažnost in ji podarili nežen vonj, ki vas bo naravnost očaral. Vlažilna in hkrati obnovitvena terapija jogurta za telo, nudi čisto moč svežine in razvajanje kože s 100% kokosovo vodo! Koži po sončenju povrne izgubljeno vlago, jo prijetno pohladi, pomiri in poskrbi za njeno aktivno regeneracijo. S karite maslom kožo nahrani in jo zaščiti pred zunanjimi dejavniki, medtem ko šipkovo olje, obogateno z vitaminom E, pomaga pri obnovi kožnih celic in tako še posebej prija od sonca poškodovani koži.

Linijo izdelkov Sun Care, kjer najdemo tudi izdelke za otroke, odlikujejo napredne formule, testirane pod dermatološkim nadzorom, nudijo celovito zaščito pred sončnimi opeklinami in dolgotrajnimi poškodbami kože s posebnim učinkovitim sistemom UVA/UVB filtrov. Izdelki, obogateni s skrbno izbranimi naravnimi sestavinami: korenčkovim oljem, gelom aloe vere, izvlečkom ognjiča, bisabololom in vitaminom E, koži nudijo izvrstno poletno nego ter navdušujejo z omamnim vonjem kokosa.

Tropski pomežik soncu z novo Tropical MARMELADO!

Lahko bi rekli, da ni poletja brez marmelade! In to tiste, ki poskrbi za čudovit ten vaše kože. Letošnja novost Afroditine marmelade je dodan zaščitni faktor, ki bo še dodatno poskrbel za varno izpostavljanje sončnim žakom. Kozmetika Afrodita pa se je po navdih za nov poletni hit odpravila na popotovanje po sanjskih kotičkih sveta, kjer je skrbno izbrala naravne negovalne sestavine! Ekološko kokosovo olje s Filipinov, karitejevo maslo iz Afrike, ekološko kakavovo maslo iz Peruja in Dominikanske republike, navdušujejo v novi Marmeladi, ki z zaščitnim faktorjem 10 zagotavlja brezskrbno uživanje na soncu. Nudi varno, hitro in intenzivno pridobivanje privlačno zagorele polti in očara s sladkimi notami tropskega kokosa. Naj se poletje nikoli ne konča!