Učvrščevalno olje, ki je navdušilo Etiketine bralke!

Kaj so o najnovejšem lepotnem produktu povedale Etiketine bralke?

Z vsakim toplim dnem so naše misli bližje poletju in sedaj je idealen čas, da poskrbimo za lepo in napeto kožo. Modni trendi letos narekujejo precej gole kože – odkrita ramena, asimetrične reze, ki razkrivajo roke, kratke tope, v katerih bomo pokazale trebuščke, in prikupne kombinezone s kratkimi hlačami ter vedno modne mini oblekice z veliko čipke. Poletje bo razkrilo veliko kože, in če želimo slediti modnim smernicam, moramo slediti tudi lepotnim trendom, da bo skok v najbolj modna oblačila in kopalke samozavesten!

O Melvitinem organskem Učvrščevalnem olju L’Or Rose, ki je postal pravi lepotni trend sezone, smo že veliko napisali. Tudi v našem uredništvu smo olje testirali, vse o njegovih učinkovinah in izkušnji pa lahko preberete TUKAJ. Ker smo bili navdušeni nad inovacijo, smo se odločili, da olje preizkusijo tudi Etiketine bralke, ki so nam potem zaupale svoje izkušnje in rezultate.

“Imela sem priložnost preizkusiti in testirati Melvitino Učvrščevalno olje L’Or Rose. Moram priznati, da sem bila zelo skeptična glede izdelkov za oblikovanje telesa – do sedaj! Ker imam že v osnovi zelo suho, občutljivo in problematično kožo, ki jo le s težavo obvladujem, sem bila na začetku zelo v dvomih. Olje sem uporabljala 10 dni, zjutraj in zvečer (no, kakšen dan, ko mi čas ni dopuščal, tudi enkrat na dan). Zvečer sem ga uporabljala po tuširanju, zjutraj pa sem kožo navlažila le z vodo in sem nad rezultati navdušena. Moja koža je izdelek izredno dobro prenesla, je navlažena, sijoča in tudi precej bolj čvrsta, kot je bila prvi dan. Menim, da olje odlično opravi svojo nalogo in ima zelo prijeten vonj. Ne le, da je moj predsodek do izdelkov za oblikovanje telesa izginil, še več – pravzaprav sem zelo navdušena. Tako navdušena, da sem kupila tudi Melvitino cvetno vodico in piling za lepo kožo telesa,” nam je zaupala Nina iz Markovcev.

Si tudi ti želiš preizkusiti Melvitino Učvrščevalno olje L’Or Rose? 200 Etiketinim bralkam, ki se bodo prijavile prek spodnjega obrazca, bomo poslali brezplačne testerje najbolj priljubljenega olja v tem trenutku. Pohiti in se prijavi še danes!

[subscribe title=”Želiš preizkusiti Učvrščevalno olje L’Or Rose” subtitle=”Pohiti in se prijavi še danes!”]

Petra iz Murske Sobote si je želela Melvitino olje preizkusiti, saj ima probleme s suho kožo. Pravi, da je preizkusila številne produkte, in ker je pred časom začela uporabljati Melvitin čistilni gel, nad katerim je navdušena, je sedaj dala priložnost tudi Učvrščevalnemu olju L’Or Rose.S projektom, da nekaj naredim za učvrstitev kože na stegnih (no, potem sem področje razširila še na trebuh in zgornji del rok), sem pričela 20. aprila in moram priznati, da mi je vsakodnevna rutina vtiranja Melvitinega olja L’Or Rose prinesla neprecenljive trenutke, ko se vsak večer zares posvetim sebi in svojemu telesu. Prej sem o pomenu tega rituala zgolj prebirala različne članke. Olje je v embalaži privlačno oranžno roza barve, kar pritegne vsako oko in je zato v mojem stanovanju postavljeno na vidnem mestu. Doziranje s pumpico meni osebno ni najljubše, saj ga včasih razpršim mimo mesta, ki je predvideno za masiranje. Sicer sem olje nanašala brez predhodnega vlaženja, a se je kljub temu po nekaj minutah vpilo v kožo brez občutka, da je bila koža naoljena. Po nanosu se na koži čuti pretok energije. Vonj spominja na masažne salone, zato daje občutek sproščenosti. Olje sem začela nanašati tudi zjutraj, saj me njegov vonj pomiri in deluje sproščajoče še ves dan. Koža je mehka in gladka že po nekajkratni uporabi (imam še četrt stekleničke) in z rutino mislim nadaljevati še naprej, saj me je prepričala napetost kože. V zadnjih dneh rutino dopolnjujem s predhodnim vlaženjem kože. Hvala ekipi Etiketa in Melviti za čudovito priložnost!”

“Rada preizkušam nove lepotne produkte in ko sem prebrala članek na Etiketi o Učvrščevalnem olju L’Or Rose, me je zamikalo, da ga preizkusim. V zadnjem času veliko uporabljam olja za nego obraza, saj se mi zdi, da kožo res nahranijo in so veliko bolj naravna od različnih krem. Paketka sem se razveselila in kar takoj začela s preizkušanjem. Držala sem se navodil uporabe, kot je bilo zapisano v članku. Že ob prvem nanosu pa me je očaral vonj. Ta mi namreč veliko pomeni, saj ostane na koži ves dan in zato je pomembno, da uporabljam produkte, ki dišijo. Ker seveda nisem najbolj vestna in pogosto pozabim na nanašanje, sem kakšen dan vmes izpustila, a dejstvo je, da so bili rezultati takoj vidni. Koža je bolj napeta, njen tonus pa je lepši. Vsekakor bom s tretmajem nadaljevala, saj se zavedam dejstva, da imamo vsi zelo suho kožo zaradi vplivov okolja, in po rezultatih sodeč potrebuje nego. Pa še ena super stvar se mi zdi pri tem, da z nanosom olja vsak dan kožo zmasiraš in si tako privoščiš mini tretma,” nam je zaupala Monika iz Kranja.

Kolekcija L’Or Rose je na voljo v spletni trgovini www.melvita.si in na prodajnih mestih Nama, Maxi in Müller.