Tudi kozmetika potrebuje svoj mini hladilnik!

Šik mini hladilniki za ličila in kreme postajajo obvezni predmeti lepotne rutine.

Beautigloo je nova fantastična rešitev, ki bo kozmetičnim izdelkom podaljšala rok uporabe in ohranila njihovo kakovost.

Hladilniki za kozmetiko niso povsem sveža novost na tržišču lepotnih pripomočkov, a veliko pripomorejo k ohranjanju kakovosti vseh kozmetičnih in lepotilnih izdelkov. Lepotna rutina vsake ženske, ki se negi kože in ličenju posveti vsak dan, je sestavljena iz vsaj štirih kozmetičnih proizvodov. Mnoge od teh, ki jih uporabljamo, je priporočljivo hraniti na hladnem in temnem mestu, a vemo, da se le redkokdaj tega pravila tudi držimo. Rešitev?

Hladilnik za kozmetiko je idealen za pravilno shranjevanje vseh lepotilnih proizvodov, ki so poleti nemalokrat izpostavljeni višjim temperaturam, temnega prostora pa morda sploh ne srečajo. Znamka Beautigloo je predstavila svojo različico šik hladilnika, ki s funkcionalno notranjostjo in policami zagotovi popolno ”hladno in temno shrambo” več kot le štirim kozmetičnim kosom. Zaradi možnosti nastavljanja temperature hlajenja, pa se v njem lahko shranjujejo ne samo ličila, temveč tudi kreme, maske in celo parfumi.

Beautigloo nepogrešljiv hladilnik še ni v prodaji, a smo na Amazonu pobrskali za štirimi različicami mini hladilnikov, ki vas bodo prav tako navdušili!