Trije novi odtenki Kylie Lip Kita

Evforija se nadaljuje!

Kylie Jenner je s svojo linijo Lip Kit-ov popolnoma obsedla lepotno javnost. Produkti so razprodani v nekaj minutah po tem, ko se pojavi nova zaloga na spletni strani. Preprodajalcev je ogromno, dobiček pa so zavohali tudi proizvajalci ponaredkov, ki sprida izkoriščajo to lepotno evforijo.

Nedavna Instagram objava je razkrila, da Kylie dodaja v svojo zbirko še tri nove odtenke Lip Kit-ov, eden izmed njih pa ima prav posebno mesto. Poimenovan je namreč Kristen, po njeni mami; Kristen pa je tudi srednje ime mlade Kylie. Gre za nov rdečkasto-roza odtenek, ki je poimenovan po članih slavne družine – po Koko K, Kourt K in Mary Jo K. Čakamo torej le še imeni Kim K in Kendall K. Prepričani smo, da bosta odtenka slej ko prej na voljo, požela pa bosta zagotovo ogromno navdušenja.

Poleg odtenka Kristen, se v zbirko Kylie Jenner Lip Kit-ov dodajata še odtenka Ginger in Maliboo. Ginger je rjavkasto-oranžen odtenek (ki naj bi bil tudi novi najljubši odtenek Kylie), Maliboo pa nekoliko bolj sivkasto nude.