Trendi barva las, ki je osvojila Hollywood!

Trend med barvami za lase je ''bronde''!

Najbolj trendi barva las ta trenutek ni blond in ni rjava… Spet je govora o bronde odtenkih, nad katerimi se navdušujejo največje zvezde Hollywooda.

”Bronde” je kombinacija rjave in blond barve ter predstavlja zanimiv barvni preplet, ki ga ustvari prelivanje in prepletanje različnih nians. Prameni se v tem primeru ustvarijo v dveh ali več različnih odtenkih in ne smejo preveč odstopati od naravne barve, saj boš le na tak način dosegla popolno barvo las, ki ti bo pristajala.
Pri rjavolaskah se ”bronde” ustvari s svetlejšimi prameni, pri plavolaskah pa s temnejšimi. Barvna paleta je zelo široka – od zlato rjave do svetlo rjave, v odtenku kapučina, mlečne kave do barve lešnika. Trendovska ”bronde” deluje povsem naravno in sproščeno, še posebej lepo pa pride do izraza, če je viden narastek.

Jennifer Aniston in Sarah Jessica Parker ter številne druge zvezdnice že dalj časa prisegajo na zanimivo barvno simfonijo, ki združuje odtenke rjave in blond, saj takšna kombinacija deluje zelo naravno, zato ne preseneča, da ima zelo velik krog oboževalk tudi med zvezdnicami.

Si želiš biti v trendu tudi, ko beseda nanese na barvo tvojih las? Potem je čas, da si omisliš kombinacijo rjave in blond barve ter zasiješ v svežem ”bronde” odtenku!

Vir: Elle.com