Top 5 lepotnih produktov modne blogerke

Lepotni produkti, brez katerih si Alja ne predstavlja vsakodnevne nege...

Etiketina modna blogerka meseca Alja Bitenc, o kateri si lahko več preberete TUKAJ, nam je tokrat zaupala njenih 5 lepotnih produktov, ki so jo v tem le tu najbolj navdušili. Poleg tega, da ima Alja do potankosti izdelan modni slog – njene objave lahko spremljate na blogu ABC Style, pa obožuje tudi kvalitetne lepotne produkte. Sam se drži pravila, manj je več in izbere res samo tiste produkte, ki negujejo kožo in jo ohranjajo svežo.

Artdeco tekoča podlaga

Dobra tekoča podlaga je ključna za popolno kožo, posebaj v hladnih zimskih dneh. Jaz sem jo letos našla v Artdecojevem pudru High definition, ki vsebuje vse kar potrebujem – je lahek, hkrati pa neopazen, a zelo prekriven.

Kiko bronzer (praznična kolekcija)

Ker pričara izgled zagorele polti pozimi, ko le to najbolj pogrešamo. No vsaj jaz :).

Artdeco rdečilo za lica

Rdečilo, v katerem so združene tri barve, mešanica le teh pa ustvari popoln izgled.

Nuxe balzam za ustnice

Razpokane ustnice so bile vedno moj največji sovražnik v mrzlih zimskih dneh. Nov Nuxe balzam za ustnice pa letošnjo zimo pridno skrbi, da so le te preteklost.

Vichy maske za obraz

Ker mraz kar dobro izsuši mojo kožo, jo ob nedeljskih večerih rada razvajam s pilingom in masko. Kopel, kozarec vina in razvajanje kože z masko je definicija mojega popolnega nedeljskega večera. Trenutno najljubše so mi Vichy minrealne maske za čiščenje por, pomiritev kože in sijoč videz. Moraš preizkusiti :).