Top 3-minutne frizure za takrat, ko se vam mudi

Tri preproste, hitre in čudovite frizure.

So vaša jutra prekratka za izjemne frizerske dosežke, a si vseeno želite nekaj več kot le običajen čop ali naravno spuščene lase?

V kolikor ste jutranja oseba in se zjutraj radi zbudite zgodaj, je vaša jutranja rutina verjetno nekoliko bolj umirjena. Če pa ste eni izmed tistih, ki vam nekaj dodatnih minut spanca pomeni več, vam bo današnja objava prišla lahko precej prav. Frizura je običajno tista, ki »najbolj trpi« in je običajno deležna le nekaj potegov s krtačo ali glavnikom. Da temu ne bo tako, smo za vas poiskali tri frizure, ki si jih lahko naredite tudi takrat, ko imate zelo malo časa.


Eleganten chignon
Preprost »chignon« je prava izbira za vse tiste dame, ki si želijo biti drugačne, a še vedno urejene in »šik«. Lase si gladko spnite v čop, tega razdelite na dva dela, na koncu obeh delov uporabite elastiko, nato oba snopa las zavijte enega okoli drugega in spnite z lasnicami.

Trikrat zavit čop
Namesto klasičnega nizkega čopa se odločite za malo bolj zanimivo varianto. Razdelite lase v tri snope (levi, srednji, desni), zavrtite sredinski del proti desnemu in ga pritrdite na mestu. Nato zavrtite levi snop proti desni strani in ga prva tako pritrdite na mestu; nato znova vzemite desni del, ga zavrtite in povlecite proti levi ter ga pritrdite čez ostala dva predela.

Polovičen vozel
Zagotovo je najenostavnejša izbira polovičen vozel. Preprosto vzemite srednje tanek snop las na levi in desni strani lasišča, jih potegnite skupaj za glavo, jih zavijte skupaj v en pramen, tega pa »zavežite v vozel«. Za pritrditev uporabite lasnico (ali dve)