To so najbolj modne manikure poletnih dni

Kateri barvni odtenk pa je tebi najljubši?

Kot pri modi in vseh drugih lepotnih rečeh, se tudi na področju barv lakov za nohte dogajajo novosti v vsaki sezoni. Nekatere barve so trendi samo nekaj mesecev, druge pa so večne stalnice. Preverili smo, kakšne barve bodo vaše nohte krasile v prihodnjih mesecih.

Odtenki rdeče

Ena izmed klasičnih barv, ki ne gre nikoli iz mode, je rdeča. Pozimi je bolj priljubljena temno rdeča, v prihajajočih mesecih pa posezite po igrivih oranžno-rdečih in pa rožnato-rdečih odtenkih. Zgrešile ne boste tudi s pomarančno in koralno rdečo. Laki O.P.I. slovijo ne samo po svoji kakovosti, navdušujejo namreč tudi z množico rdečih odtenkov, med katerimi se boste najbrž kar težko odločili.

Modre in rumene

Poletni meseci, modro morje in nebo, rumeno sonce … Modra in rumena naj bosta tudi na vaših nohtih. Nežnejši pastelno modri in rumeni odtenki bodo odlični za tiste, ki želite biti v trendu, a si ne upate nositi vpadljivih barv nohtov. Če si drznete, pa nohte nalakirajte z vpadljivo živo rumeno in pa turkizno modro. Velik spekter igrivih barv za nohtke najdete pri Bourjois La Laque Gel nail polish.

Vijolične, roza in nude

Če ste v dilemi, bo nude lak zagotovo pravi odgovor, le pravi odtenek morate izbrati – nude roza ali pa bež sta klasiki. Krasne nude odtenke najdete pri znamki Sally Hansen, v liniji Bare Nails, ki je nova na našem tržišču. Poležavanje na plaži pa naj popestrijo drzni vijolični in roza odtenki.

Za boljšo obstojnost vedno, ne glede na izbrani odtenek laka, uporabite podlak in nadlak. Priporočamo podlak Sally Hansen Complete Care 7-IN-1 NAIL TREATMENT – nadlak, podlak, intenzivno vlaženje, osvetljevalec, učvrščevalec, serum za rast in polnilo za razpokane nohte, za hitrejše sušenje pa uporabite O.P.I. RapiDry Top Coat.