To so leta, ko postanemo najboljša različica sebe

So trideseta nova dvajseta?

Se tudi vam zdi, da čas teče vse hitreje? Kot da ste v slavnem filmu z Jennifer Garner in ste se čez noč prelevili iz 13-letnice v 30-letnico?

Trideseta so leta, ko se končno začnete sprejemati takšno, kot ste, sprejmete vse svoje pozitivne in negativne lastnosti, imate čedalje manjšo potrebo po tem, da bi vsem ugajali in, kar je najpomembneje, začnete se zavedati, da je življenje eno samo, zato želite biti vsak dan najboljša različica sebe.

Počutite se dobro v svoji koži, bodite različica sebe, ki ceni ljudi, s katerimi se je obkrožila, bodite zadovoljni s sprejetimi odločitvami, slavite ljubezen, ki jo dajete in prejemate ter bodite ponosni na vse, kar ste dosegli v zasebnem in poslovnem življenju. Praznujte vse, kar ste in kar vas čaka.

Vichy rad razvaja, zato je v torek, 16. oktobra, v Kavarni Moderna organiziral »Welcome 30’s party«, kjer so se v pozitivni energiji zabavale ljubiteljice vsega lepega – lepotne urednice, novinarke in blogerke. Vse zbrane dame so se strinjale, da so najboljši trenutki tisti, ko se v svoji koži počutijo fino in so zadovoljne same s seboj, zato si želijo, da bi bilo takšnih trenutkov čim več. Tudi v družbi linije Vichy Slow Âge, ki je zasnovana in razvita za ženske, kot ste vi, ki živijo hitro in dinamično, zato potrebujejo nego, ki čez dan ščiti, čez noč pa obnavlja kožo. Vichy Slow Âge kožo ščiti pred škodljivimi dejavniki, ki pospešujejo tako vidne kot tihe znake staranja.

Skrb zase in za svojo kožo

Trideseta so leta, ko se umirite in pomirite same s seboj. So tudi leta, ko se čedalje bolj zavedate tega, da je potrebno skrbeti zase – za svoje fizično in psihično zdravje, ter nenazadnje tudi za svojo kožo.

Vanesa Štefanovski, znana blogerka, ki živi zelo dinamično življenje, uporablja izdelke Vichy, s pomočjo katerih se tudi umiri:

»Ogromno potujem in vedno sem v pogonu, zato cenim trenutke, ki si jih vzamem samo zase. Vsakodnevno so to trenutki, ki jih posvetim skrbi za svojo kožo. Zahvaljujoč liniji Slow Âge, ki vsebuje probiotične sestavine in UV zaščito, je moja koža mladostna in zdrava kljub hitremu tempu, ki ga živim.«

Vichy Slow Âge je zmogljiva linija izdelkov za nego kože, obogatena s probiotikom in UV zaščito, ki vam omogoča podaljšanje mladostnega videza kože. Preprosto povedano, Vichy Slow Âge bo odložil nastanek prvih smejalnih gub, hvaležna koža pa se vam bo oddolžila s svežim in zdravim videzom.

Izdelki Slow Âge za dnevno in nočno nego ter za usmerjeno nego področja okoli oči bodo koži zagotovili takojšen občutek udobja, poleg drugih dolgoročnih koristi – zaščito in obnovo kože čez dan ter obnovo in obogatitev s kisikom čez noč. Prav to je bistvo izkušnje Slow Âge; izdelki, ki skrbijo za vašo kožo, medtem ko živite v svojem ritmu.

 

Slow Âge dnevna nega, ki deluje na znake staranja v nastajanju

Na voljo je v dveh teksturah – za normalno do mešano kožo (SPF 25) in za suho kožo (SPF 30), kožo okrepi in navlaži, da deluje mladostno in ima zdrav sijaj. Obe teksturi odlikujeta nežen cvetlični vonj in prijeten občutek na koži. Ta dnevna nega se odlično vpije v kožo, zaradi česar lahko služi kot odlična podlaga za ličila.

Uporaba: Nanesite vsako jutro kot dnevno kremo. Izogibajte se področju okoli oči.

Slow Âge nočna nega: obnovitvena in osvežujoča krema in maska za obogatitev kože s kisikom

Prva Vichyjeva nočna krema in maska za obogatitev kože s kisikom ter njeno obnovitev po negativnih vplivih iz okolja. Izboljša celično dihanje in obnavljanje kože, noč za nočjo. Po prebujanju je koža popolnoma navlažena in sijoča. Noč za nočjo se koža bolje obnavlja, gube pa so zglajene.

Uporaba: Nanesite vsak večer kot nočno kremo in enkrat tedensko v tankem sloju kot 10-minutno masko. Če jo uporabljate kot masko, se izogibajte področju okoli oči in ustnic.

Vichy ponuja napredno nego kože, ki je znanstveno podprta. Kot strokovnjak na področju nege kože, je posvečen iskanju novih strokovnih načinov za doseganje lepe kože zdravega videza. To potrjuje tudi dejstvo, da je danes Vichy blagovna znamka številka 1 v kategoriji Anti-Age izdelkov v lekarnah*.