To je odgovor na staranje kože!

Bili smo na predstavitvi nove linije za nego obraza, ki obljublja vidne rezultate v boju proti staranju kože!

»Lepa koža je vedno modi. In moda narekuje lepo kožo.«

Kozmetika Afrodita je kot ekskluzivni lepotni pokrovitelj podprla letošnji Ljubljana Fashion Week ter se istočasno javnosti predstavila s svojimi novimi produkti – z linijo gelov za prhanje Secret Garden in z novim dosežkom moderne dermo-kozmetologije: s profesionalno obrazno linijo 3 PEPTIDES.

Inovacija iz laboratorijev Kozmetike Afrodita predstavlja napreden pristop k anti-age negi kože, ki se izraženim znakom staranja zoperstavlja na ravni njihovih vzrokov ter kožo tako pomladi od znotraj navzven. Z močjo biološko-aktivnih peptidov deluje neposredno na kožne celice ter kožo opazno učvrsti, zgladi kožni relief in deluje z intenzivnim učinkom korekcije gub. Kupcem je linija 3 PEPTIDES na voljo v izbranih kozmetičnih salonih in v spletni trgovini Kozmetike Afrodita.

Na predstavitev nove linije znamke Afrodita smo bili tudi vabljeni tudi v uredništvo. Z veseljem smo se odzvali povabilu v Maxi klub. Prireditev je vodila voditeljica Betka Šuhel, ki je hkrati gostila še igralko in komičarko Lucijo Ćirović. Lucija nam je izdala svoj edinstven pristop za odpravljanje gub – govorjenje iz trebuha. Svoje mnenje o gubah in kako jih odpraviti pa so na humoren način prispevali tudi učenci osnovne šole v krajšem filmu. Nova linija 3 PEPTIDES je poleg povabljenk iz kozmetične stroke zanimala tudi predstavnice lepotnih medijev: urednico Elle Petro Windschnurer, voditeljico oddaje Bleščica Lorello Flego, blogerko in lepotno urednico našega portala Ajdo Sitar, lepotni predstavnici Jano Koteska in Mariko Savšek ter številne druge.

[easy_image_gallery]