Tako za vitko postavo skrbi Melania Trump

Poleg jutranje ovsene kaše so na njenem jedilniku še...

Melania Trump ni le stilska ikona današnjega časa, ampak pri svojih 48-ih letih očara tudi z zavidanja vredno postavo. Prva dama ZDA sicer zelo redko govori o sebi, lahko pa iz nekaterih njenih preteklih intervjujev izluščimo nekaj osnovnih prehranskih navad, ki se jih drži nekdanja 180 cm visoka manekenka.

Zanimivo je, da si Melania za zajtrk vedno privošči isto jed, kar priča o njeni samodisciplini. Ker prisega na zdrav zajtrk, dan običajno prične z ovseno kašo, ki je bogata z vlakninami. Zraven si privošči še vitaminsko bombo v obliki smutija iz več vrst sadja.

Lepa Sevničanka je tudi sicer ljubiteljica sadja, še posebej tistega z veliko antioksidanti, ki poskrbijo za zdravo in lepo kožo. V nekem intervjuju je denimo razkrila, da dnevno zaužije sedem vrst  sadja. S tem tudi nadomesti potrebo po sladkorju, čeprav priznava, da si občasno privošči tudi čokolado in sladoled. Po njenih besedah je pomembno le, da sladke pregrehe uravnotežimo z zdravimi obroki. Melania tudi pravi, da se ni nikoli držala kakšnih posebnih diet, saj je zdrav način prehranjevanja postal njen življenjski slog.

Prva dama izpostavlja tudi pomembnost hidratacije telesa, zato dnevno poskrbi za zadosten vnos vode. Nikoli pa ne uživa mastne in visoko kalorične hrane.

Bivša manekenka je tudi povedala, da se je odvečnih kilogramov po rojstvu sina Barrona znebila s pomočjo pilatesa, ki ga je trenirala dva do trikrat tedensko.

In če ste se morda spraševali, katera je Melanijina najljubša jed – to so piščančja prsa s parmezanom.