Tako izgleda lepotna rutina Adriane Lima

Ena najlepših žensk na svetu razkriva svojo lepotno rutino.

Si se kdaj spraševala, kako lepotica Adriana Lima skrbi za zdrav sijaj vedno brezhibne kože, kako izgleda njena prehrana in kaj vključujejo njeni redni trening? Za nemško modno revijo Elle je ”izdala” vse svoje trike.

Ena najlepših žensk na svetu in ena najbolje plačanih manekenk, 36-letna Adriana Lima, je ponosna članica klana Victoria’s Secret, ki se lahko pohvali s svojim vedno brezhibnim videzom tudi po treningu, na običajnem sprehodu ali na kavi s prijateljicami. Za nemško Elle je razkrila svoje skrivnosti lepotne rutine, ki ji pomagajo do zavidljivo dobrega izgleda in odlične forme.

Brez česa nikakor ne zapusti hiše?

“Počutim se neprijetno in nekako pusto, če ne nosim šminke. Brez nje sem povsem bleda, zato najraje izberem žive in močne odtenke rdeče barve. Takšna izbira šminke je zame klasika, ki deluje sveže in urejeno.”


Kako ohranjaš zdrav sijaj lepe kože?

“Naravnost obožujem maske za obraz. Trenutno zelo pogosto posežem po Glam Glow maski, a nasplošno obožujem prav vse vrste. Masko uprabim vedno pred nanosom ličil za posebne dogodke in priložnosti, saj tako zagotovim sijajen in svež videz kože. Zvečer so v moji redni uporabi olja za obraz. Brez olja ne grem nikamor več!”

Kaj pa prehrana?
“Ni skrivnost, da obožujem sadje in zelenjavo, vse od A do Ž. Mesa in rib ne jem, za zajtrk pa si najpogosteje pripravim jajčno omleto in kokosovo vodo. Tudi mleka ne pijem več.”

In tvoja najljubša športna aktivnost?
“Zame najljubša oblika vadbe je vsekakor boks. To je resnično najboljša oblika fizične aktivnosti za celotno telo, a najpomembneje od vsega je to, da v njem zares uživam, kljub naporu, ki ga terja sam trening. Definitivno je pomembno, da vsaka izbere in vztraja pri tisti obliki vadbe, ki ji predstavlja največje zadovoljstvo in užitek.”

Vir: Elle.de