Sodelovanje, ki nas je navdušilo: Lancôme in Sonia Rykiel

Makeup kolekcija, o kateri govorijo vsi!

Nova makeup kolekcija je nastala v sodelovanju dveh znamk – znamke Lancôme in modne hiše Sonia Rykiel. Ličila, ki so kot nalašč za prihajajoče jesenske dni in noči, predstavljajo ultimativno pariško eleganco. Udarne barve so podpis znamke Sonia Rykiel, tokrat pa so vkorporirane v kose, nad katerimi se navdušuje lepotna javnost.

Modna hiša sedaj na žalost že pokojne Sonie Rykiel je z novo jesensko kolekcijo ličil Sonia Rykiel x Lancôme naredila še korak dlje. Produkti so ustvarjeni za pravo Parižanko – pa naj bo to tudi v resnici, a le po srcu. Paleta senčil, rdečilo, lak za nohte in dvojni svinčnik za ustnice so odeti v distinktivno embalažo in predstavljajo kose, ki jih ženska, ki obožuje prefinjenost, enostavno mora imeti. Kolekcija vse skupaj vsebuje 12 produktov, nastala pa je ob pomoči kreativne direktorice hiše Sonia Rykiel Julie de Libran in uličnega umetnika po imenu André, ki je znan po svojih barvnih grafitih, katere je v obliki ikoničnih Rykiel črt preslikal na embalažo.

Nad kolekcijo ličil Sonia Rykiel x Lancôme je navdušena tudi Lola Rykiel, vnukinja modne oblikovalke in trenutna direktorica marketinga. »Lepo je biti igriv. Kakšen dan popolnoma brez ličil, kakšen dan z rdečo šminko, spet drugi dan z eyelinerjem – to da element presenečenja in nepredvidljivosti.« je povedala, obenem pa izdala, da jo je tovrstnega pristopa k ličenju naučila prav babica.