Smučarski as Rok Perko v objemu žene Tjaše

Tjaša in Rok sta izbrala zdravo lasišče...

Rok in Tjaša Perko sta neustrašna adrenalinska navdušenca. Za Roka stiskamo pesti, ko se pri vrtoglavih hitrostih spušča po belih strminah, Tjašo pa lahko kot kaskaderko opazujemo v filmih, ko drvi z avtomobili ali stoje jaha na konju. Pravzaprav sta oba kaskaderja, ona na asfaltu, stavbah in drugih površinah, on na snegu. Poleg tega jima življenje vsak dan popestrijo dogodivščine, za katere poskrbita njuna navihana malčka.

Življenje brez športa za Roka enostavno ne obstaja. Vsak dan potrebuje gibanje, ki poskrbi za zadostno mero hormonov sreče, da se Rok z življenjskimi izzivi sooča s pozitivnostjo in veseljem. Ko stoji na vrhu smučarske strmine in čaka na znak za začetek, razmišlja le o tem, kako bo najhitreje prišel do cilja in čim bolj popolno odsmučal zastavljeno progo. Pripravlja se na boj s strmino, a strahu pred njo ne čuti.

Ko se po tekmah, treningih in pripravah v tujini vrne domov, se najbolj razveseli domače postelje, Tjašinega vonja, ko ga objame in poljubi ter neštetih vprašanj in zgodb njunih sinov. Če se bo kdo izmed njiju nekoč odločil za kariero profesionalnega smučarja, ju bo Rok z veseljem podprl. Takšne šole discipline, potrpežljivosti in življenja nasploh si zanju vsekakor želi.

Ob 200 dnevih, ki jih preživi s čelado na glavi in ob vsem stresu, s katerim se sooča kot profesionalni športnik, se lahko kaj hitro pojavijo težave z lasiščem, kot je prhljaj. Rok je rešitev našel v šamponu Dercos Micro-Peel, ki prhljaj odpravi že po nekaj pranjih.

Tjaša si ne predstavlja, da bi ostrigla svoje lase – tudi če bi imela 10 otrok – obenem pa ve, kako zelo Rok obožuje njene dolge lase. Ker so zanjo nekaj najlepšega dolgi, sveže oprani lasje, ki dišijo in so zdravega videza, svoj volumen in moč las ohranja s pomočjo šampona in balzama Dercos Densi-Solutions.

Smučarski as Rok Perko in njegova Tjaša sta izbrala zdravje in lepoto las, njuni lasje pa so izbrali Dercos!

Vichy Dercos je dermokozmetični strokovnjak za zdrav videz in lepoto las z izdelki, ki se osredotočajo na težave las od lasišča do konic. Izdelki Dercos so dostopni v lekarnah.

Če se soočate z rednim ali občasnim pojavom prhljaja, so prava izbira šamponi Dercos proti prhljaju, ki so testirani pod dermatološkim nadzorom in odstranjujejo 100 % vidnega prhljaja.* Najnovejša inovacija iz laboratorijev Vichy je šampon Dercos Micro Peel, ki deluje proti lepljivemu prhljaju, njegova formula za čiščenje, prilagojena mastnim lasem, pa odstrani nečistoče in poskrbi tudi za lasna vlakna. Po tednu dni uporabe se prhljaj zmanjša, lasje se počasneje mastijo, lasišče pa dobiva zdrav videz.

Linija za povečanje mase las Densi Solutions je sestavljena iz treh izdelkov, ki poskrbijo za obnovo tankih, redkih in oslabljenih las. Koncentrirana nega Densi Solutions za tanke in redke lase za povečanje gostote las, šampon Densi Solutions za tanke in oslabljene lase in balzam Densi Solutions za tanke in oslabljene lase poskrbijo za mehkejše in vidno močnejše lase.

Če imate občutljivo lasišče, ki ga želite pomiriti in/ali iščete šampone za vsakodnevno, pogosto uporabo, je idealna izbira linija Dercos Sensitive. Gre za pomirjujočo nego za lase s termalno vodo Vichy, ki deluje na tri glavne znake občutljivega lasišča: srbečico, občutek neugodja in zategovanja ter pripomore k mehkim lasem lepega videza.

Dercos Aminexil Clinical 5 je večnamenska nega proti izpadanju las, poživljajoč šampon Dercos proti izpadanju las pa vsebuje aktivno sestavino Aminexil SP94™, ki lasem učinkovito vrača vitalnost od korena do konic.