Slovensko kozmetično podjetje z enim izdelkom osvojilo Evropo

Izdelek, ki navdušuje lepotni svet...

Mlada ekipa iz Ljubljane je naredila neverjeten preboj na področju kozmetike in znanosti za oblikovanje telesa, ko je skupaj s strokovnjaki s področij farmacije, eksperimentalne medicine in lepotne kirurgije, ko je razvila prvo slovensko kremo za zmanjšanje obsega podkožnih maščob, ki resnično deluje (https://www.intheline-cosmetics.com/). O njihovem revolucionarnem dosežku se danes govori že po vsej Evropi, saj z neverjetno hitrostjo osvaja tudi tuje trge.

Svoj izdelek je mlada ekipa, ki ima sedež v Ljubljani, na trg lansirala pomladi leta 2016, najprej v Sloveniji, kmalu za tem pa še na Hrvaškem. Danes so prisotni na šestih evropskih tržiščih, naročila pa preko spleta dobivajo s celega sveta. V letošnjem letu so začeli s prodajo na Češkem, Slovaškem in Madžarskem, kjer so si že pridobili zveste uporabnice. Na vseh tržiščih se uporabnice navdušujejo nad hitrimi rezultati, zato z zalogami komaj sledijo povpraševanju. Kot so povedali, njihov namen pri proizvodnji kreme Intheline ni bil zgolj ustvariti še en produkt za hujšanje, temveč najti rešitev, ki resnično deluje. Formulo so v letu 2017 tudi posodobili, upoštevajoč izkušnje uporabnic, tako da so še izboljšali njene učinke in poskrbeli tudi za še boljšo vpojnost, strukturo in vonj.

Krema, ki jo je slovenska ekipa razvila na podlagi znanstvene raziskave z Univerze v Padovi, klinično dokazano topi podkožne maščobe in pomaga izgubljati obseg trebuha, bokov, stegen, zadnjice in rok. V prvi vrsti je torej namenjena oblikovanju telesa in zmanjšanju celulita, hkrati pa poživlja kožo, skrbi za njeno boljšo elastičnost in jo naredi bolj mehko in napeto. Po slovenskih in tujih spletnih forumih uporabnice razkrivajo svoje navdušenje nad kremo: “Rezultati so res odlični, v prvih dveh tednih sem izgubila 2 cm okoli pasu,” je le ena izmed številnih pozitivnih izkušenj, ki jih najdemo med komentarji.

Kremo Intheline uporabljajo tudi številne znane Slovenke, ki kremo zelo pohvalijo. Miss Universe in manekenka Anamarija Avbelj je s pomočjo kreme v enem mesecu izgubila 5 centimetrov, manekenka Daša Podržaj pa kar 8 centimetrov obsega. Med znanimi uporabnicami so tudi Karin Škufca, Danica Lovenjak, Jerica Zupan, Particia Peklar, Manja Plešnar in druge.

Tudi Hrvaška in tuja družbena omrežja so preplavile fotografije, ki jih objavljajo zadovoljne uporabnice in tamkajšnje zvezdnice. Kremo Intheline zvesto uporabljajo celo zvezdnice svetovnega kova, kot sta romunski superzvezdi Christina Ich in Gina Pistol, ki imata na Instagramu skoraj pol milijona sledilcev.

Uporabnice se najbolj navdušujejo nad dejstvom, da je krema popolnoma naravna in narejena iz lokalnih sestavin, dermatološko testirana in brez neželenih stranskih učinkov (https://www.intheline-cosmetics.com/) ter da se njeni učinki pokažejo že v prvem mesecu uporabe. V podjetju pravijo, da so med uporabniki tako moški kot ženske, čeprav je slednjih največ. Največkrat kremo kupijo zaradi želje po odpravi celulita in maščobnih oblog na trebuhu in stegnih. Prodali so že preko 30.000 krem.

Problem, s katerim se mlado podjetje trenutno najresneje sooča, je sledenje naraščajočemu povpraševanju, saj kljub temu, da že od začetka zaupajo v kakovost svojega izdelka, niso bili pripravljeni na takšen mednarodni uspeh. Kot so povedali, je proizvodnja omejena, saj je temeljna učinkovina kreme, licorice, ki je relativno nova in eksotična sestavina v kozmetični industriji, v Evropi težko dobavljiva. Zaloge za poletje 2018 so tako zelo omejene in hitro kopnijo.

Intheline lahko kupite preko njihove spletne strani (https://www.intheline-cosmetics.com/) in v vseh megamarketih Interspar.

ZA BRALKE ETIKETA MAGAZIN POSEBNA PONUDBA: PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO (https://www.intheline-cosmetics.com/)

Promocijsko sporočilo