Slovenske modne blogerke predstavljajo trende ličenja

Kakšni bodo spomladanski trendi ličenja, razkrivajo priljubljene blogerke...

Ličila so močno orožje moderne ženske. In kot smo unikatne ženske, so unikatni načini ličenja. Bodite po dolgi in mrzli zimi pripravljene na pomlad s pomočjo dm look trendov, ki jih predstavljajo znane slovenske blogerke. V času med 28. februarjem in 3. aprilom 2017 bodo dm prodajalne poskrbele za pester izbor make up izdelkov, ve pa poiščite sebi najbolj primeren trend in izkoristite ugodnosti, ki bodo na voljo. Prihaja vaš čas.

Smernice ličenja se menjajo z letnimi časi, nanje vplivajo nekateri družbeni dogodki, gotovo pa umetniki ličenja, ki na področje modnih pist nenehno vnašajo spremembe in svežino. Nenazadnje ženske take smo; želimo si nenehnih svežih sprememb. Letos so v trendu živo rdeče in oranžne šminke in temu so sledili tudi v dm prodajalnah. Že veste, kakšen je vaš osebni slog ali se boste pustile presenetiti?

A bolj kot pomladne barve, so jih tokrat zanimala ličila, brez katerih si ženske preprosto ne predstavljajo dneva. Zato so k marčevski dm look kampanji povabili top slovenske blogerke, ki najbolje vedo, kaj bo to pomlad in poletje nepogrešljivo v ženskih make up torbicah. To so namreč dekleta, ki dnevno spremljajo trende in preizkušajo novosti, svoja prepričanja in izkušnje pa delijo preko svojih blogov. Zaupale so jim svoje najljubše produkte in aktualne make up looke za letošnjo pomlad in poletje.

Slovenske blogerke na dm preobrazbi za vas

Vsaka blogerka je naredila kratek 1-minutni video tutorial svojega looka, ki bo viden na njihovih blogih in dm FB profilu dm prodajalne. Z zasanjanim nude videzom in bronz sijajem vas bo očarala Ajda Sitar (Loreal look), spoznali boste romantično Evo Ahačevčič (Max Factor look), ki prisega na pomladno barvo fuksije, simpatična Tesa Jurjaševič (Deborah look) se je to pomlad odločila za modno vijolično, medtem ko Katja Grudnik, (Maybelline) prisega na rdečo. Blogerka Lea Filipovič (BeYu look) je v slogu lepe afne izbrala trendi oranžno, v usodno zapeljivko pa so preobrazili Evo C. Zimet (Rimmel look). Spomladanske trende ličenja si boste skupaj s številnimi nasveti za ličenje lahko ogledali v marčevskem katalogu in v priloženem Lepotnem vodniku. Še posebej zanimivi bodo poteki ličenja vseh blogerk in utrinki iz zakulisja snemanja.

Rezervirajte termin za vizažista!

Vas je prijelo, da bi tudi ve poskusile najljubša in nepogrešljiva ličila, na katere ob prihajajoči pomladi prisegajo slovenske blogerke? V marcu boste lahko izkoristili tudi 30% popust na izbrana ličila za 10 dm ab točk, pri čemer boste ob nakupu ličil nad 25 € prejeli kozarec z bleščicami, ki so eden od glavnih trendov sezone. V marcu bodo v izbranih dm prodajalnah organizirana tudi brezplačna ličenja z vrhunskimi vizažisti. Ti vam bodo svetovali, vas naličili in predstavili najnovejše produkte. Termine ličenj si oglejte na spletni strani www.dm-drogeriemarkt.si.