Slovenija bogatejša za novo kozmetično znamko

Za vse ljubiteljice lepotnih produktov...

Danes so v blagovnici Maxi, na oddelku kozmetike, predstavili novo italijansko blagovno znamko dekorativne in profesionalne kozmetike ItStyle. Nova pridobitev v Maxiju ponuja širok nabor dekorativnih izdelkov, ki so v celoti proizvedeni v Italiji. Te dopolnjujejo tudi različni kozmetični pripomočki in dodatki, ki omogočajo popolno ličenje. ItStyle se lahko pohvali s skoraj 10-letno tradicijo delovanja in mrežo trgovin v več kot 15 državah sveta. ItStyle izdelki, ki jih odlikuje kakovost produktov in lične embalaže, so v Sloveniji na voljo ekskluzivno v Maxiju.

Dekorativni kozmetični izdelki, ki jih ponuja blagovna znamka ItStyle, sledijo trendom in se nenehno razvijajo ter ponujajo možnost izbire. Zato lahko nagovorijo zelo raznolike uporabnice in zadovoljijo njihove najrazličnejše želje. Hkrati omogočajo, da sodobna ženska z izdelki za ličenje ItStyle izraža svojo osebnost.

Ponudbo IT Style kozmetike predstavljajo ličila za oči (maskare, svinčniki, senčke), ustnice (šminke, svinčniki, balzami za ustnice, bleščila za ustnice), nohte (laki, utrjevalci) in obraz (podlaga, puder, BB krema). Dodatno ponudbo dopolnjujejo še različni dodatki in pripomočki (npr. kozmetične torbice, umetne trepalnice), pa čopiči in parfumi. Vse izdelke ItStyle, razen parfumov, ki jih ne bo v prodajnem asortimanu, bodo lahko navdušenke v Sloveniji kupovale na oddelku kozmetike v blagovnici Maxi.

ItStyle s svojimi izdelki skrbi za zdravo kožo in njen modni look ter vsaki ženski omogoča, da poskrbi za svoj izgled in poudari svojo edinstvenost. Poslanstvo ItStyla je s svojo ponudbo dekorativne kozmetike vsaki ženski omogočiti, da izkusi profesionalno kozmetiko po ugodnih cenah.

Bodite v stilu z ItStyle.