Serum za 10 dolarjev, ki ga Kim K. naravnost obožuje!

Kozmetični biser, ki ga obožuje celo slavna Kardashianka.

Kljub temu, da se v njeni kozmetični torbici najdejo luksuzni kozmetični proizvodi, je Kim Kardashian pred kratkim presenetila s serumom, ki stane le 10 dolarjev.

Beauty rutina, kot jo prakticira slavna zvezda Kim K., je vse prej kot preprosto dostopna in cenovno ugodna. Kim namreč odšteje za dnevno kremo za obraz kar 455 dolarjev, na celotno kozmetiko in ličila pa je pripravljena zapraviti tudi tisoče zelencev, ki ji zagotavljajo brezhibno polt in porcelanasto kožo na vsaki objavljeni fotografiji. A ne glede na ves lepotilni luksuz, ki si ga lasti, je med njenimi izdelki za kožo svoje pomembno mesto našel nek čudežen serum, ki je dostopen po smešno nizki ceni, sama pa si ga boš želela uporabiti že naslednji teden in preveriti njegove čarobne učinke.

O kakšen serumu je torej govora?

Magični serum, kot ga poimenuje Kim K., je Retinoid 2% znamke The Ordinary, ki je svetu poznana predvsem po serumih in kislinah za nego obraza. Za razliko od večine drugih serumov, omenjen kožo navlaži ter občutno zmanjšuje pore, cena pa se giblje okoli 10 dolarjev.

Dokler ga pri nas še ni možno kupiti, je dostopen na različnih spletnih straneh s kozmetiko in lepotilnimi pripomočki.

Vir: Elle.com