Romee Strijd razkrila skrivnost svežega jutranjega izgleda

Kako Viktorijinemu angelčku uspe že navsezgodaj zjutraj izgledati popolnoma prerojeno?

Kako Viktorijinemu angelčku uspe že navsezgodaj zjutraj izgledati popolnoma prerojeno? Romee Strijd je razkrila skrivnost.

Svetovno znana manekenka, ki slovi tudi kot eden izmed postavnih Viktorijinih angelčkov, Romee Strijd, je za ameriško Elle razkrila najpomembnejši trik, ki ji vsako jutro pomaga do ponovno svežega in spočitega videza. Trik je le v maski, a ne v katerikoli.

Kljub temu, da Romee redno vzdržuje in sledi svoji zdravi jutranji rutini, ki vključuje vsakodnevno telovadbo ter skrbno pripravljen zdrav zajtrk, je vse dobre navade ne obranijo pred jutranjo zabuhlostjo in nezaželjenimi podočnjaki. Prav iz tega razloga je v jutranjo rutino vnesla prav poseben lepotni ritual. Po telovadbi, ki sledi kozarcu vode z limono, uporabi masko za obraz Rose Gold Brightening Mask by 111SKIN, ki jo nato pusti delovati 15 do 20 minut, medtem ko kuha kavo ter pripravi dnevni načrt.

Maska, ki jo je zasnoval estetski kirurg Yannis Alexandrides, je postala že stalnica v lepotni rutini številnih zvezdnic, a posebej so nad njo navdušene prav manekenke in modeli, ki jih poznamo kot Viktorijine angelčke. Maska je postala nezamenljiv lepotni produkt, ki zagotovi svež in spočit videz kože ter odpravi znake neprijetno zategnjenega obraza.