Rihanna presenetila z novo frizuro!

Preveri kakšno frizuro si je tokrat omislila pevka!

Pevka Rihanna je poznana ne le po svojih pevskih sposobnostih in udarnih nastopih, temveč tudi po svojem videzu. Navdušuje tako z modnimi, ko tudi lepotnimi izbirami. Prav na področju frizur je največkrat izjemno drzna, neobičajna in drugačna. Tokrat je presenetila z novo frizuro, tako imenovanimi dreadlocksi.

Novo frizuro je prvič s svojimi oboževalci delila na Instagramu. Dreadlocksi, ki si jih je omislila Rihanna so izjemno dolgi, kot je izdala ena izmed dveh fotografij, namreč sedajo vse do pasu. 28 letna pevka ni nikdar skrivala, da Bob Marley predstavlja njen veliki vzor in prav frizura ter dopis na fotografiji »buffalo soldier« (ime ene najpopularnejših pesmi Boba Marleya) kažejo na to, da si jih je omislila prav zaradi njega. Paparazzi so jo z novo frizuro prvič ujeli v torek zvečer, ko se je iz pisarne na Upper West Side-u v New Yorku odpravljala na večerjo. Dreadlocksi so odlično dopolnjevali njen kul, odštekan videz, ki so ga sestavljali vintage Tupac majica, usnjene hlače in Moschino Prescription Drug ovitek za telefon.

Nova frizura Rihanne je vsekakor odbita, v uredništvu pa se sprašujemo o njeni praktičnosti. Pa vendar, zvezdniki njenega kova si zagotovo lahko privoščijo tudi kakšno manj praktično lepotno potezo.