Chanel išče kreativce! Si med njimi tudi ti?

@welovecoco

Na @welovecoco lahko odslej pustiš svoj pečat tudi ti! Kako? Beri dalje…

Priložnost imaš, da se postaviš ob bok najpopularnejšim blogerkam in pustiš mini pečat tudi sama na novem profilu dekorativne kozmetike Chanel.

Instagram profil We Love Coco je čisto svež projekt slavne francoske hiše, ki se je podala v povsem novo igro sodelovanja z oboževalci in amabasadorji z vsega sveta. Za razliko od ostalih znamk, ki svoje IG profile urejajo striktno službeno, so se pri Chanel-u odločili, da bodo mesta na uradnem profilu lahko zasedla tudi kakršnakoli vizualna dela – fotografije, video posnetki, ilustracije, tutoriali…-, ki bodo označena z oznako #welovecoco. Uredniki profila bodo redno izbirali najboljše objave, ki jih bodo nato delili tudi na uradnem IG profilu svetovno priljubljene znamke.

John Galantic, ki je operativni direktor za Chanel US je pojasnil njihovo najnovejšo odločitev: ”V Ameriki obstaja velika skupina beauty influencerjev, ki obožujejo Chanel, zato na svojih osebnih profil že dalj časa objavljajo izvirno in fantastično vizualno gradivo, ki je inspirirano z našimi zdelki. Želimo si, da bi redno izbirali med dobrimi zamislimi in izvedbami ter najboljše tudi izpostavili na našem profilu. Zavedamo se, da bomo na tak način pri ljubiteljih naše znamke in vseh sledilcih le še dodatno spodbudili in podkrepili njihovo kreativnost.”

Si tudi sama navdušena nad kozmetičnimi izdelki Chanel? Naj bo tvoja naslednja Instagram objava opremljena z obvezno oznako #welovecoco.