Pri nas končno dostopne najbolj zaželene maske za obraz!

Končno jih imamo tudi mi!

Pred časom so pravo lepotno revolucijo povzročile maske za obraz znamke L’Oreal Paris Pure Clay. Gre pravzaprav za tri različne maske, ki so namenjene različnim tipom kože oziroma različnim potrebam kože. Hiter tempo življenja in onesnaževanje okolja puščajo sledi na naši koži, zato le-ta potrebuje nego in globinsko čiščenje. Znamka L’Oreal Paris je ustvarila kombinacijo treh glin: Kaolin, Montmorilonit in Rasul z dodatnimi posebnimi naravnimi sestavinami, s katerimi lahko zagotovimo, da bo naša koža v 10ih minutah bolj sveža, sijoča in čista.

Pure Clay Purifty je masa z izvlečkom evkaliptusa, ki je idealna za mastno in mešano kožo, saj je prečisti in matira. Pure Clay Glow je maska obogatena z ratslinskim ogljem, ki nase kot magnet vleče nečistoče in kožo naredi bolj svežo in sijočo. Še zadnja je maska Pure Clay Exfo, ki vsebuje izvleček rdečih alg in skupaj z učinkom pilinga prečisti in poenoti vse tipe kože.

Najboljša stvar novih mask je ta, da jih lahko na obrazu uporabljaš prav vse hkrati – v obliki multimaskinga, lepotnega trenda, ki je obnorel svet. Na predel, ki potrebuje posebno nego, naneseš tisto masko, ki mu lahko koristi. Na vsak predel obraza naneseš tako ustrezno L’Oreal Paris Pure Clay masko in tako dosežeš kar najboljše rezultate.

Vse tri maske so končno na voljo tudi pri nas!