Premagaj vročino s 4 osvežilnimi pijačami

Za vas smo poiskali 4 osvežilne pijače, s katerimi bo preživljanje poletne vročine lažje, vi pa boste ostali zdravi, vaša koža pa sijoča.

Ne glede na to, ali poletje preživljate ob morju, v mestu ali doma, je hidracija pomemben del ohranjanja zdravega in vitalnega organizma. Prav v toplejših mesecih na zadosten vnos tekočine ne smete pozabiti. Vročina in nekoliko močnejše potenje terjata še nekoliko več osvežitve. Prav zato smo za vas poiskali 4 osvežilne pijače, s katerimi bo preživljanje poletne vročine lažje, vi pa boste ostali zdravi, vaša koža pa sijoča.

Voda z ledom
Očitna in najbolj preprosta izbira je ohlajena voda. Vanjo lahko dodate tudi nekaj kock ledu in jo tako naredite še bolj osvežilno. Vnos tekočine je izredno pomemben, voda pa je ena najboljših izbir prav v poletnih dneh. Ne pozabite na zadosten vnos elektrolitov, zato jo občasno zamenjajte tudi za kakšen izotoničen napitek.

Kokosova voda
Kot eden največjih trendov zadnjih nekaj let, je pametna izbira tudi kokosova voda. Le-to lahko kupite v trgovini, vendar pri nakupu pazite, da nima dodanih nepotrebnih sladkorjev. Pijte jo ohlajeno, še bolje pa da si jo naročite kar svežo (direktno iz kokosa) na eni izmed rajskih destinacij.

Limonada
Limonada se dobro prileže predvsem poleti. Odpovejte se sladkorju in jo raje začinite z meto, meliso, ingverjem ali pa vanjo vrzite nekaj borovnic. Poigrajte se z mešanico okusov, morda namesto limone izberite limeto in si tako ustvarite kombinacijo po vašem okusu.

Voda s kumarico
V hladno vodo dodajte narezano kumarico. Kumarice namreč dodatno hidrirajo telo, delujejo antioksidativno, hkrati pa vam lahko pomagajo izgubiti kakšen kilogram in izboljšajo izgled vaše kože. Prav zato je voda s kumarico odlična osvežilna izbira.