Preizkusili smo kremo, ki res topi centimetre!

Etiketa ocenjuje: krema, ki vam po pomagala do čudovite postave....

Vsako leto pred poletjem je trg zasičen s produkti, ki nam obljubljajo, da se bomo znebili celulita, maščobe pa se bodo kar stopile. Čeprav v dvomih, vseeno damo priložnost kakšni novi formuli in preizkusimo kakšen nov produkt, a na koncu sledi razočaranje. Letos je drugače in pripravljeni smo na poletje! Testirali smo namreč kremo InTheLine Slimming cream in bili smo presenečeni nad rezultati, ki vam jih predstavimo v nadaljevanju.

Kaj je InTheLine Slimming cream?

Že začetek je obetaven. Krema InTheLine je resnično razvita na podlagi znanstvene študije, ki so jo naredili znanstveniki Univerze v Padovi. Pri razvoju so sodelovali strokovnjaki s področja medicine in kirurgije, eksperimentalne medicine, nutricisti in strokovnjaki za farmacijo. Že po enem mesecu uporabe so ugotovili, da se je uporabnicam, ki so kremo uporabljale na dnevni bazi, znatno zmanjšal obseg maščobnih celic na področju stegen.

Med drugim so znanstveniki v rezultatih raziskave zapisali: »Ugotovili smo, da se je pri uporabnicah, ki so uporabljale kremo z gliciretinsko kislino občutno zmanjšala debelina površinskega maščobnega sloja, v primerjavi z rezultati uporabnic, ki so uporabljali placebo kremo«.

Pri nastanku kreme so v podjetju INTL upoštevali vse osnovne in pomembne sestavine, ki so jih uporabljali znanstveniki Univerze v Padovi. Prav tako so dosledno upoštevali razmerja in kremi dodali natanko 2,5 % gliciretinkse kisline (ekstrakt golostebelnega korena), ki po podatkih Univerze v Padovi dokazano topi podkožne maščobe. Ob tem pa so, v sodelovanju s slovenskimi farmacevti, kremi dodali še nekatere druge sestavine, zaradi katerih je koža bolj sijoča, napeta, dišeča. Vse sestavine v kremi so 100% naravne, krema je tudi dermatološko testirana.

Kako uporabljati kremo?

Kremo InTheLine nanesite na čisto kožo na predele pasu, bokov, stegen in zadnjice. Priporočamo, da produkt nanašate po tuširanju, saj je takrat koža mehka, s tuširanjem in brisanjem pa boste odstranili odmrle celice in koža je pripravljena na nanos. Njene naravne aktivne sestavine bodo prodrle skozi povrhnjico in pospešile razgradnjo maščobnih celic.

Pravilna uporaba in nanos vseh izdelkov je bistvenega pomena za njihovo delovanje. Kremo Intheline nanašajte na predele telesa, kjer želite izgubiti odvečne centimetre, tako da jo v kožo vtirate s krožnimi gibi, v smeri urinega kazalca. Krožite z nežnimi pritiski, ki ne smejo biti boleči, a še vedno morajo biti dovolj močni, da bodo aktivne sestavine kreme prodrle skozi kožo in učinkovito delovale na maščobne obloge. Gibi naj bodo močni, a počasni.

Pomembno je, da se posvetite procesu nanosa in posledično sebi. To je idealen čas, da si vzamete nekaj trenutkov zase in svoje dobro počutje. S krožnimi gibi boste vzpodbudili cirkulacijo krvi in poleg nanosa aktivnih učinkovin, poskrbeli za razstrupljanje telesa, kar bo posledično še dodatno povečalo odplavljanje strupov iz telesa.

Za optimalne rezultate priporočamo, da kremo nanašate vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Pogostejša uporaba od priporočene ni potrebna, saj aktivna formula zagotavlja vse potrebne aktivne učinkovine, ki delujejo na razgradnjo podkožnih maščobnih oblog.

Ko dosežete želene rezultate, je za ohranjanje videza priporočljivo, da Intheline nanašate vsak drugi dan, zjutraj ali zvečer.

Rezultati po dveh tednih uporabe

InTheLine kremo smo prejeli v elegantni črni škatlici, zraven pa še meter za merjenje in majhen koledarček s katerim lahko spremljate napredek pri izgubi centimetrov. Tako koledar, kot meter sta zelo praktična, saj imate tako vse, kar potrebujete za spremljanje rezultata na enem mestu. V tubi je 100 mililitrov kreme, kar zadošča za približno tri tedne vsakodnevne uporabe, ko boste lahko že opazili, da centimetri počasi izginjajo. Krema ima prijeten vonj citrusa in mentola, je srednje gostote, njen nanos je zelo enostaven in prijeten za kožo.

Kremo InTheLine uporabljam že več kot dva tedna, dvakrat na dan, zjutraj in zvečer. Nekajkrat sem pred nanosom naredila še piling kože, da bi odstranila odmrle celice in omogočila sestavinam iz kreme, da še lažje prodrejo skozi kožo. Krema mi ni povzročila nobene reakcije, ni pordečela in ko sem jo nanesla, sem občutila prijetno hladen občutek.

Rezultati v centimetrih so zares presenetljivi. V dveh tednih sem na vsakem stegnu izgubila 1,5 centimetra, okoli zadnjice 2 centimetra, a na področju trebuha kar 3 centimetre. Zelo mi je všeč, da je koža na delih, kjer sem uporabljala kremo, postala čvrsta, napeta in gladka. Zraven stopljenih centimetrov, je ponekod izginil celo celulit, na stegnih in zadnjici nimam več pomarančaste kože. Wuhu!!

Glede na to, da je krema InTheLine v samo dveh tednih prinesla tako dobre rezultate, bom nadaljevala z uporabo in menim, da bodo prihodnja merjenja šele zares pokazala, kako »močna« je krema.

InTheLine kremo lahko kupite tukaj.

Foto: Sara in PR INTL