Pravilna uporaba bronzerja za lepo polt

Kot da bi vas poljubilo sonce...

Kot da bi vas poljubilo sonce…

Poleti ženske rade poudarijo nekoliko bolj zagorelo polt, ki pa jo lahko dosežete tudi brez pretiranega izpostavljanja soncu. Preverite, kako izgledati, kot da bi vas poljubilo sonce, s triki umetnikov ličenja z enim samim izdelkom – bronzerjem.

Za popoln poletni videz, bronzer uporabite na delih obraza, kjer se vas »dotakne sonce«. To je zgornji del čela, najvišja točka ličnic in konica brade ter nosu. Osenčite lahko tudi dekolte.

Katere izdelke izbrati?
Najpogostejši so bronzerji v kamnu, ki so tudi zelo enostavni za nanašanje. Odlični sta klasiki, po katerih posega mnogo umetnikov ličenja in zvezdnic: Bobbi Brown Bronzing Powder in Estée Lauder Bronze Goddess. Če je uporaba bronzerja za vas novost in želite denarnici ugoden a hkrati kvaliteten izdelek, pa priporočamo Rimmel Limited edition Maxi Bronzer Pressed Powder. Odlična izbira je tudi IsaDora Face Glow BRONZING Wheel.

Odličen izdelek je tudi Max Factor Crème Bronzer, ki združuje zapečene mineralne pudre in mikro pigmente, ki se enostavno zlijejo s tenom kože. Če prisegate na kremno teksturo, pa lahko kot bronzer uporabite temnejše odtenke izmed osmih v Max Factor Miracle Contouring Palette.

Kako nanašamo bronzer?
Izdelek s čopičem nanašajte v obliki črke 3 – začnite na stranskem delu čela, zaokrožite okoli zunanjega roba očesa, nadaljujte pod ličnico in nato potegnite čopič nazaj pod ličnico ter končajte obliko 3 vzdolž čeljusti. Lahko pa izberete tudi »horizontalno« tehniko – izdelek nanesite s horizontalnimi črtami na čelo (nad obrvmi), na lica in brado ter nos.

V vsakem primeru si vzemite čas, da izdelek dobro zabrišete, da ne bodo vidne sledi in črte.
Če uporabljate bronzer v kamnu ali prahu, pred nanosom na tekočo podlago nanesite transparentni puder, saj boste tako bronzer lažje nanesli in zabrisali.