Popolno ličenje za decembrske zabave

Poudarjene ustnice, metalik odtenki in razkošen volumen trepalnic.

Popolno decembrsko ličenje.
Dodobra smo že zakorakali v bleščeči december, ki bo v znamenju zabav, na katerih želi vsaka dama zablesteti. V prazničnem času se marsikatera ženska pogosteje naliči bolj opazno in več eksperimentira z barvami in dodatki kot so umetne trepalnice.

Poudarjene ustnice
Poudarjene ustnice z resnično opaznim rdečilom povzdignejo sicer minimalistično ličenje na višji nivo, zato se ne bojte šmink močnejših barv. Predvsem je pomembna izbira pravega odtenka, ki mora sovpadati z barvo polti. Pazljive bodite tudi pri nanašanju, po potrebi uporabite črtalo za ustnice kot podlago, da se šminka ne bo ‘razlivala’.


Metalik in kovinski odtenki

Vaše oči naj zasijejo v kovinskih odtenkih. Izberite kremna ali suha senčila s kovinskim sijajem, ki so zelo enostavna tudi za tiste, ki niste zelo vešče v ličenju. Senčilo lahko na veke nanesete z blazinicami prstov in nežno zabrišete prehode ali uporabite namenski čopič. Zaradi krasnega kovinskega leska lahko uporabite zgolj eno barvo, oči pa dodatno poudarite s črnim črtalom.


Trepalnice kot pika na I
Pika na i pa bodo vaše trepalnice, kjer samozavestno poudarite volumen in gostoto. Dobro si je zapomniti naslednje – več kot je nanosov, večji je tudi volumen, a je potrebno upoštevati nasvete proizvajalca, da bo učinek dober in da bomo zadovoljne z izgledom ter seveda s samim izdelkom.