10 popolnih ”nude” šmink za svež in eleganten videz

Nude šminka je enako nepogrešljiva in nujna kot zapeljivo rdeča.

Nude šminka v naravnih roza, oranžnih in bež odtenkih je enako nepogrešljiva kot zapeljivo rdeča.

Modni svet ostaja navdušen nad naravnimi in nežnimi odtenki šmink, ki so postali enako zaželjeni kot koralno in češnjevo rdeča rdečila za ustnice.

Če je bila nekoč rdeča šminka ultimativni in brezkompromisno nujen make-up pripomoček v vsaki torbici, je sedaj dobila popolno tekmico v obliki ”nude” šminke, ki se ponaša s svojo vsestranskostjo, nevsiljivostjo in subtilnim poudarjanjem ustnic.

Ne moremo mimo zvezdniškega primera klana Kardashian-Jenner, kjer so sestre, še posebej najmlajša Kylie, uvidele ogromen potencial nežnih odtenkov šmink, ki se z različnimi odtenki še vedno približajo naravnemu videzu ustnic in to je ženske po vsem svetu v trenutku prepričalo. Danes je nekaj običajnega, da se vsaka kozmetična linija posamezne znamke zaveda, da je več kot le smiselno v svojo linijo vključiti tudi nekaj svetlejših, nevtralnih odtenkov, ki jih obožujejo tako zveste uporabnice klasičnih rdečih šmink, kot tiste, ki raje kot s šminko izstopajo s čim drugim in je zato nude odtenek povsem samoumevna izbira.

Naslednjih 10 nude šmink so tuje modne publikacije označile za najboljše, ponašajo pa se s točno takšnimi odtenki, ki jih iščeš že od prejšnje sezone.

Vir: Harper’s Bazaar