Popoln nasmeh s preprosto in hitro rešitvijo iz narave

S Signalom do popolnega nasmeha tega poletja!

Do bleščečega nasmeha, ki razkriva lepe in negovane zobe, lahko pridemo s pomočjo dragocenih naravnih sestavin, ki se že tradicionalno uporabljajo pri vzdrževanju ustne higiene in zaščiti ustne votline. Signal je z inovativnimi rešitvami, navdihnjenimi z naravo, na prodajne police poslal zobno pasto, ki s svojimi osnovnimi sestavinami nudi zaščito za vso družino skozi ves dan. Signal Long Active Nature Elements vsebuje nežno formulo, ki združuje naravna olja s cinkovimi minerali, ki slovijo po svoji nežni, a učinkoviti antibakterijski zaščiti in na ta način zobem nudijo celodnevno zaščito v času med jutranjim in večernim ščetkanjem.

Popolnoma nova zobna pasta iz kolekcije Signal, Long Active Charcoal White & Detox, vsebuje oglje, ki je znano po svojih čistilnih sposobnostih. Odstranjevanje madežev in obnavljanje naravne beline zob z nežnim občutkom svežine, tako po zaslugi nove zobne paste še nikoli ni bilo bolj preprosto. Aktivne sestavine oglja odstranjujejo nečistoče in delujejo antibakterijsko ter tako pomagajo preprečevati nastajanje vnetnih procesov v ustni votlini.

Kolekcija zobnih past Signal Long Active Nature Elements vsebuje tudi ostale naravne sestavine, ki pomagajo vzdrževati dnevno higieno zob. Med njimi je tudi zobna pasta Signal Long Active Sensitive Clove, ki je obogatena z borovnicami ter oljem klinčkov in pomirja občutljive zobe. Klinčki so zaradi svojih antiseptičnih lastnosti še posebej pomembni pri ohranjanju svežega zadaha. Na voljo je tudi zobna pasta Signal Long Active Coco White, ki je obogatena z izvlečkom kokosa in pomaga vrniti naravno belino zob. Kokos je bogat z dragocenimi minerali, ki zagotavljajo celodnevno zaščito in varujejo zobno sklenino. Zobna pasta Signal Long Active Herbal Gum Care po zaslugi žajbljevega in timijanovega olja ščiti dlesni ter pomaga preprečevati draženje in vnetje. Žajbelj slovi po svojih protivnetnih lastnostih, timijan pa zaradi antiseptičnih lastnosti ščiti pred bakterijami in vnetjem sluznice.

Zdravi zobje in ustna votlina so bogastvo, ki ga moramo moramo varovati vse življenje. Zobne paste Signal Long Active Nature Elements nudijo zaščito skozi ves dan in zaradi svojih naravnih sestavin blagodejno delujejo na zdravje zob in ustne votline.